Mε Μπρόεντερς, Στέκι και Γούτεν το μίτινγκ επί κοντώ του Καραλή στην Αρχαία Ολυμπία

Ο Μπεν Μπρόεντερς θα αγωνιστεί στην Αρχαία Ολυμπία

bet365

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα σπουδαία ονόματα που θα πάρουν μέρος στο 2ο Fly Olympia, το μίτινγκ του Εμμανουήλ Καραλή που θα διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Αρχαία Ολυμπία στις 18 Ιουνίου θα γεμίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με πρωταθλητές του επί κοντώ από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Η παρουσία του κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ κλειστού, Εμμανουήλ Καραλή, που είναι και ο διοργανωτής του μίτινγκ είναι δεδομένη. Αυτός ο αγώνας, μάλιστα, θα είναι ο πρώτος του στην Ελλάδα. Μαζί του, κορυφαίοι άλτες από Ελλάδα και εξωτερικό θα διεκδικήσουν τη νίκη αλλά και το ρεκόρ αγώνα που είναι 5.70μ.

O Βέλγος πρωταθλητής, κάτοχος του εθνικού ρεκόρ επί κοντώ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, Μπεν Μπρόεντερς θα αγωνιστεί στο 2ο Fly Olympia. Ο 27χρονος πρωταθλητής δίνει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιων και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021. Ο Μπρόεντερς έχει ατομικό ρεκόρ 5.85μ..

Ο Ιταλός άλτης του επί κοντώ, Κλαούντιο Στέκι, θα δώσει επίσης το παρών στη φετινή διοργάνωση. Ο πρωταθλητής από τη γειτονική χώρα, που έχει ατομικό ρεκόρ 5.82μ., φορά πολύ συχνά το εθνόσημο για να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε όλες τις μεγάλες, διεθνείς διοργανώσεις.

wooten


O Αμερικανός Τζέικομπ Γούτεν, έρχεται από την άλλη πλευρά του πλανήτη στο Fly Olympia. Ο 26χρονος αθλητής θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθεί στο 2ο street pole vault event στην Αρχαία Ολυμπία, με τον ίδιο να έχει ατομικό ρεκόρ στα 5.90μ..

Σύντομα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα και των υπόλοιπων αθλητών που θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ.

 

Τελευταία Νέα