Στίβος: Σπουδαίο ατομικό ρεκόρ ο Παυλίδης στην δισκοβολία

Ο Δημήτρης Παυλίδης

bet365

Ο Δημήτρης Παυλίδης επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά φέτος την πολύ καλή του κατάσταση κάνοντας ατομικό ρεκόρ πάνω από ένα μέτρο στην δισκοβολία (59,73μ.).

Μία ακόμη εξαιρετική επίδοση έρχεται από τα ελληνόπουλα του στίβου που σπουδάζουν στις ΗΠΑ.

Ο Δημήτρης Παυλίδης συμμετείχε σε μίτινγκ που έγινε στο Τέξας και έριξε βολή στα 59,73μ. στην δισκοβολία. Διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ του (58,63μ.), ενώ η βολή του αυτή είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από Ελληνα την τελευταία 5ετια.

Ο Παυλίδης που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Κάνσας, είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 57,04 μ., 57,50 μ., 56,93 μ. και 58,40 μ. Το 59,73 μ. είναι η 12η επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας. Ο αθλητής το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στη Φινλανδία, ενώ ο επόμενος αγώνας του είναι προγραμματισμένος στις 8 Απρίλιου στη Λουιζιάνα.

Σε street event Λατιφλάρι και Μουζενίδης

Κορυφαία ονόματα της σφαιροβολίας θα πάρουν μέρος στο Street event “The Hero” , που θα γίνει την Κυριακή (2/4) στην Πλατεία Ηρώων στο Λαύριο.

Ξεχωρίζουν οι δύο αθλητές του Γ. Μποτσκαριώβ και μέλη της Team Future της Bwin, Τάσος Λατιφλάρι και Οδυσσέας Μουζενίδης. Ξεχωρίσουν ακόμη οι νεότεροι Αννίβας Οικονόμου και Θεοχάρης Μαυροδόντης.

Στις γυναίκες μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν οι Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα, καθώς και οι Μαρία Ανδρεάδη και Μαρία Σουγλάκου, που το χειμώνα πέτυχαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Κ23. Ο αγώνας έχει ενταχθεί στο παγκόσμιο καλεντάρι και οι επιδόσεις ισχύουν και σε περίπτωση επίτευξης ορίων.

Το πρόγραμμα

  • 10.45 Σφαιροβολία Ανδρών Κ20
  • 11.45 Σφαιροβολία Ανδρών Ανδρών/Ανδρών Κ23
  • 13.15 Σφαιροβολία Γυναικών/ Γυναικών Κ23
  • 14.15 Σφαιροβολία Γυναικών Κ20
 

Τελευταία Νέα