Στίβος: Προετοιμασία στην Αττάλεια και πρεμιέρα στην Κύπρο ο Τεντόγλου

Πηνελόπη Γκιώνη
Στίβος: Προετοιμασία στην Αττάλεια και πρεμιέρα στην Κύπρο ο Τεντόγλου

bet365

Τέλη Μαΐου θα ξεκινήσει τους αγώνες του ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους.

Ο πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στον κλειστό έχει ήδη ξεκινήσει τις σκληρές προπονήσεις για τον ανοιχτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τεντόγλου ξεκουράστηκε για μία εβδομάδα μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το πέμπτο χρυσό του σε Ευρωπαϊκό και έπειτα ξεκίνησε ξανά προπονήσεις στο ΟΑΚΑ εν όψει της σημαντικής σεζόν του ανοιχτού, στην οποία το μεγαλύτερο γεγονός είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο. Στόχος του δευτεραθλητή κόσμου είναι να μπορέσει να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς είναι και ο μοναδικός τίτλος που λείεπι από το πλούσιο παλμαρέ του.

Έτσι, ο Τεντόγλου του θα μεταφέρει τις προπονήσεις του στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο της Αττάλεια Gloria sports arena, το οποίο φιλοξενεί συχνά κορυφαίους αθλητές και κορυφαίες αθλήτριες από όλο τον κόσμο. Στην Αττάλεια, φυσικά, θα βρεθεί όλο το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι από τις 10 Απριλίου και για δύο εβδομάδες.

Έπειτα, ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό θα ξεκινήσει τους αγώνες του πιθανότατα από την Κύπρο και το διεθνές μίτινγκ που διοργανώνει ο ΚΟΕΑΣ στις 25 Μαΐου και που ανήκει στην κατηγορία Bronze του Continental tour. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Έλληνα άλτη περιλαμβάνει αγώνες του Diamond League και του Continental tour.

 

Τελευταία Νέα