Νίκη για τον Τεντόγλου στη Μαδρίτη με 8.15μ. , πριν από το ευρωπαϊκό στην Κωνσταντινούπολη

Newsroom
Νίκη για τον Τεντόγλου στη Μαδρίτη με 8.15μ. , πριν από το ευρωπαϊκό στην Κωνσταντινούπολη

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε την 1η θέση στο μήκος στο μίτινγκ της Μαδρίτης με 8.15μ. και τώρα φεύγει για την Κωνσταντινούπολη και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελευταίο του αγώνα πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης σημείωσε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά επικράτησε στο μίτιννκ της Μαδρίτης με 8.15μ. και πλέον στρέφει την προσοχή του και το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για το μεγάλο ραντεβού για τη χειμερινή περίοδο.

Στην Κωνσταντινούπολη (2-5 Μαρτίου) ο Τεντόγλου θα επιχειρήσει να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο για 3η διαδοχική διοργάνωση, μετά τη Γλασκώβη το 2019 και το Τορούν της Πολωνίας το 2021.

Στα 8.15μ., σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, έφθασε και ο Μαϊκέλ Ντεμέτριο Μάσο, όμως έμεινε στη 2η θέση καθώς το 2ο καλύτερο άλμα του (7.98μ.) ήταν χειρότερο από το αντίστοιχο του 25χρονου Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Στο 1ο άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου δεν βρήκε βαλβίδα «έγραψε» 7.86μ. Στο δεύτερο άλμα το πάτημά του ήταν καλύτερο, βγάζοντας επίδοση στα 8.07μ.

Στο 3ο άλμα του ο Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ έκανε 8.14μ., περνώντας προσωρινά στην 1η θέση, όμως λίγα λεπτά μετά ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε ξανά την πρωτοπορία με άλμα στα 8.15μ., χωρίς όμως να βγει όσο ψηλά θα ήθελε μετά το πάτημα στη βαλβίδα.

Στο 4ο άλμα ο Κουβανός, Μαϊκέλ Μάσο έφθασε κι αυτός στα 8.15μ. σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, με τον Τεντόγλου να είναι άκυρος με τη σειρά του, ενώ άφησε το 5ο άλμα του, όπως επέλεξε και ο Μάσο.

Ο Τομπίας Μόντλερ, με μεγάλα άλματα στα δύο άκυρα άλματά του, ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με 7.80μ. και με τα 8.14μ. πήρε την 3η θέση, ο Μάσο στο τελευταίο του άλμα σημείωσε 7.62μ., ενώ ο Τεντόγλου πατώντας ελάχιστα μέσα, βγήκε άκυρος.

Στα 4.30μ. η Κυριακοπούλου

Τελευταίος αγώνας πριν από την Κωνσταντινούπολη ήταν και για τη Νικόλ Κυριακοπούλου στη Μαδρίτη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ ξεπέρασε τα 4.30 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Η 36χρονη πρωταθλήτρια ξεκίνησε από τα 4.15 μ. που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε με την πρώτη στα 4.30 μ. και είχε τρεις άκυρες στα 4.45 μέτρα.

Την πρώτη θέση πήρε η Καναδή Αλίσα Νιούμαν με 4,.65 μ., ακολούθησε η Κινέζα Χουιγκίν Mου με 4.55 μ. και την τριάδα έκλεισε η Ιταλίδα Ελίζα Μολιναρόλο με 4.45μ.

 

Τελευταία Νέα