Ο Καραλής πέταξε με πανελλήνιο ρεκόρ στα 5,86μ.! (vids)

Newsroom
Ο Καραλής πέταξε με πανελλήνιο ρεκόρ στα 5,86μ.! (vids)

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής «πέταξε» στα 5,86μ. Και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στο ΣΕΦ!

Τεράστια εμφάνιση από τον Εμμανουήλ Καραλή στο ΣΕΦ, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στο επί κοντώ με 5,86μ.!

O 4ος ολυμπιονίκης στην δεύτερη προσπάθειά του σε αυτό το ύψος, πέρασε εύκολα και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ του Κώστα Φιλιππίδη που ήταν 5,85μ.

Νωρίτερα πέρασε με την πρώτη τα 5,30μ., 5,40μ. και 5,50μ., με την δεύτερη προσπάθεια τα 5,62μ. και με την τρίτη τα 5,72μ.

Ο Καραλής δοκίμασε δύο φορές για απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ στα 5,92μ., αλλά δεν τα κατάφερε.

«Πάντα στο ΣΕΦ, η αγάπη του κόσμου μου δίνει φτερά. Ημουν καλά σήμερα και τα κατάφερα με τον πατέρα μου και τον Γιώργο Πομάσκι που βοηθάει. Εβαλα τις βάσεις για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη όπου πάω για το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα είναι στους στόχους μου το 5,92μ., αλλά κουράστηκα. Είχα μεγάλη αναμονή στον αγώνα και έκανα πολλά άλματα» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Καραλής.

«Πέρασα μία δύσκολη σεζόν πέρυσι και ήθελα το ρεκόρ. Γιατί όχι στη Τουρκία με ένα μετάλλιο; Δουλεύουμε με το κεφάλι κάτω και προχωράμε» πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα