Στίβος: Γεμάτη καλές συμμετοχές η ημερίδα στο ΣΕΦ

Newsroom
Στίβος: Γεμάτη καλές συμμετοχές η ημερίδα στο ΣΕΦ

bet365

Το ΣΕΦ θα γεμίσει αθλητές στην ημερίδα κλειστού στίβου που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 11/2.

Γεμάτες είναι οι λίστες συμμετοχών για την ερχόμενη ημερίδα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς μετά την ακύρωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος αρκετοί επέλεξαν να αντικαταστήσουν εκείνον τον αγώνα με την ημερίδα.

Κορυφαίοι αθλητές όπως η γνωστή τριάδα αλτών του τριπλούν Δημήτρης Τσιάμης, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος, ο Νίκος Σταματονικολός στο μήκος, ο Αντώνης Μέρλος στο ύψος, ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία και ο Κώστας Δουβαλίδης στα εμπόδια, μεταξύ άλλων, θα δώσουν το παρών. Στα σπριντ, ενδεικτικά, ξεχωρίζουν, οι Γιάννης Νυφαντόπουλος και Σωτήρης Γκαραγκάνης ενώ ο Χρήστος Κοτίτσας θα τρέξει ακόμη ένα 800άρι και ο Μάριος Αναγνώστου θα κατέβει στο 3άρι.

Στις γυναίκες, η Νικόλ Κυριακοπούλου με την Ελένη Πόλακ αλλά και οι Ελισάβετ Πεσιρίδου και Αναΐς Καραγιάννη θα δώσουν ενδιαφέρουσες μάχες σε επί κοντώ και 60μ εμπόδια αντίστοιχα ενώ οι Ελευθερία Χριστογεώργου, Παναγιώτα Δόση, Δέσποινα Μαλταμπέ και Νικολέτα Μιχαηλίδου θα κοντραριστούν στο ύψος. Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και η Άρτεμις Αναστασίου στα σπριντ αλλά και η Ανθή Κυριακοπούλου Κοραΐνη στο 800άρι, μαζί με την Αναστασία Μαρινάκου στα 3000μ, θα θελήσουν να πρωταγωνιστήσουν τα δρομικά αγωνίσματα.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα