Ο Καραλής «κόλλησε» στο αρχικό ύψος στην Ουψάλα

Newsroom
 Ο Καραλής «κόλλησε» στο αρχικό ύψος στην Ουψάλα

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να περάσει τα 5,52μ. τελειώνοντας άδοξα τη συμμετοχή του στο Mondo Classic, στην Ουψάλα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην υπέροχη πρεμιέρα του στη σεζόν, μετέχοντας στο μίτινγκ που διοργανώνει ο Μόντο Ντουπλάντις, το Mondo Classic, στην Ουψάλα της Σουηδίας.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος που δοκίμασε στα 5,52μ. τελειώνοντας άδοξα τη συμμετοχή του στον αγώνα του επί κοντώ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Καραλής στην πρεμιέρα του στη νέα αγωνιστική περίοδο ξεπέρασε τα 5,83μ. στο μίτινγκ της Καρλσρούης, την Παρασκευή (27/1), σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, εξασφαλίζοντας την παρουσία του για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης (2-5/3), αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού στη Βουδαπέστη. Επόμενος αγώνας του θα είναι το Σάββατο (4/2) στην Πολωνία και στο μίτινγκ του Λοτζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα