Τεντόγλου: Aρχή στη χρονιά με 8.33μ. σε ημερίδα στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Τεντόγλου: Aρχή στη χρονιά με 8.33μ. σε ημερίδα στο ΟΑΚΑ

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου χρησιμοποιώντας τη μισή του φορά, σημείωσε άλμα στα 8.33μ. στο μήκος στη διάρκεια της προπονητικής ημερίδας στίβου στην κλειστή αίθουσα του ΟΑΚΑ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου άρχισε με υψηλά άλματα τη σεζόν, στη διάρκεια της προπονητικής ημερίδας που διοργανώθηκε στην κλειστή αίθουσα για τον στίβο στο ΟΑΚΑ.

Έστω και αν τα αποτελέσματα είναι ανεπίσημα, ο ολυμπιονίκης του μήκους δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα των αγώνων του στον κλειστό στίβο.

Χωρίς να μπει με ολόκληρη τη φορά του, είχε άλμα στα 8.33μ. στην 3η προσπάθεια, ενώ προηγήθηκαν άλματα στα 8.20μ. και στα 8.28μ. Στη 2η θέση στο αγώνισμα ήταν ο Νίκος Σταματονικολός, με τον 20χρονο άλτη να έχει καλύτερη επίδοση στα 7.79μ.

Στην ημερίδα συμμετείχε και η Τόρι Φράνκλκιν, με την Αμερικανίδα άλτρια του τριπλούν να έχει καλύτερο άλμα στα 14.21μ. Η 30χρονη αθλήτρια που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι, το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον με 14.72μ.

O Δημήτρης Τσιάμης επέλεξε να δοκιμάσει στο μήκος, όπου είχε καλύτερη προσπάθεια στα 7,46 μέτρα. Στο τριπλούν ανδρών την καλύτερη προσπάθεια πραγματοποίησε ο Ανδρέας Πανταζής με 16.15 μ., που επιχείρησε δύο άλματα κι Νίκος Ανδρικόπουλος εκτέλεσε έξι άλματα με καλύτερο το τρίτο στα 16.05 μ.

Η Σπυριδούλα Καρύδη αγωνίστηκε στο μήκος, όπου ήταν νικήτρια με 6.17μ., ενώ στο ύψος η Δέσποινα Μαλταμπέ ήταν νικήτρια με 1.76 μ. και η Ελευθερία Χριστογεώργου ακολούθησε με 1.73μ.

Καλές εντυπώσεις άφησαν ο Αρσένης Κουλούρης στο τριπλούν (13.20μ.) που πέρυσι ανήκε στην κατηγορία Κ16, καθώς και ο συνομήλικος του Πέτρος Πρίφτης στο επί στο επί κοντώ (4.10 μ.).

Στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τους πρώτους ανεπίσημους αγώνες της χρονιάς και να συζητήσει με αθλητές και προπονητές.

Ο αγώνας διοργανώθηκε χάρη στη συνεργασία των προπονητών, αφού ήταν εκείνοι που εκτός από τον βασικό τους ρόλο είχαν το ρόλο του κριτή, αλλά και του επιστάτη και παράλληλα στήριξαν τις προσπάθειες όλων όσοι αγωνίστηκαν.

 

Τελευταία Νέα