Στίβος: Θετικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει κανονικά το τμήμα

Newsroom
Στίβος: Θετικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει κανονικά το τμήμα

bet365

Ευχάριστα νέα προέκυψαν χθες το βράδυ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό καθώς το τμήμα στίβου, όπως και της κολύμβησης, θα λειτουργήσουν κανονικά και τη νέα σεζόν.

Συναγερμός… τέλος στο τμήμα στίβου του Ολυμπιακού.

Χθες το βράδυ ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε πως το τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά, όπως και αυτό της κολύμβησης. Στον σύλλογο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως το τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά στη νέα σεζόν, αλλά το βασικό ζήτημα που πρέπει να λυθεί, είναι τα τμήματα αυτά να παραμείνουν βιώσιμα.

Ετσι, αναμένεται από τον σύλλογο να γίνει μία δράση ώστε να μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστικός και να κρατηθεί σε τοπ επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει μία προσπάθεια από τον Ερασιτέχνη να κινητοποιήσει περισσότερο τον κόσμο και να ενισχύσει τα τμήματα, τα οποία έχουν φέρει δεκάδες τίτλους εντός και εκτός συνόρων.

Πριν την χθεσινοβραδινή εξέλιξη, ορισμένοι αθλητές (2-3 σύμφωνα με πληροφορίες) είχαν κλείσει ήδη ωστόσο σε άλλον σύλλογο, καθώς ο χρόνος της μεταγραφικής περιόδου τελειώνει και δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια. Η αβεβαιότητα που υπήρχε μέχρι χθες όμως, δεν υπάρχει πλέον καθώς το τμήμα πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσει κανονικά.

 

Τελευταία Νέα