Στίβος: Πάει για -προσωρινή- αναστολή στο τμήμα ο Ολυμπιακός

Κώστας Ευθυμιάδης
Στίβος: Πάει για -προσωρινή- αναστολή στο τμήμα ο Ολυμπιακός

bet365

Σοβαρές εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα με το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού, αλλά και άλλα δύο τμήματα ατομικών αθλημάτων.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν χθες στην ανοιχτή συζήτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο σύλλογος πάει για προσωρινή αναστολή σε τρία τμήματα (δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποια θα είναι αυτά, ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία για στίβο, κολύμβηση και πινγκ πονγκ) για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλείσιμο δεν θα αφορά και τις ακαδημίες, αλλά μόνο το επίπεδο πρωταθλητισμού, ωστόσο γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή.

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως στην περίπτωση του στίβου (αλλά και της κολύμβησης) όπου οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πολλά πρωταθλήματα, θα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ζημιά καθώς μία δουλειά δεκαετιών που ξεκίνησε από τον Τάκη Βεντίκο και συνεχίζεται από την Στέλλα Νικολαϊδου, θα πρέπει να μπει προσωρινά στον «πάγο». Παράλληλα, θα δημιουργήσει ένα «ντόμινο» εξελίξεων, καθώς το πιθανότερο είναι οι περισσότεροι αθλητές να αναζητήσουν νέο σύλλογο, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο και χρονοβόρο, το νέο χτίσιμο του τμήματος, όταν ενεργοποιηθεί ξανά από τον Ερασιτέχνη.

Την φανέλα του Ολυμπιακού έχουν φορέσει ιστορικές φιγούρες του στίβου. Ολυμπιονίκες, όπως οι Κεντέρης, Θάνου, Χαλκιά, Μανιάνι, Δεβετζή, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης (Ιακωβάκης, Τσιάμης και ο εν ενεργεία Καραλής) και δεκάδες άλλα τεράστια ονόματα του αθλήματος.

Η είδηση αυτή (αν δεν υπάρξει κάποια ευχάριστη έκπληξη ως την Παρασκευή και επιβεβαιωθεί κι επίσημα από τον Ερασιτέχνη) προκαλεί ένα ισχυρό σοκ στον κλασικό αθλητισμό και ευχή όλων είναι να βρεθεί μία λύση και έστω και την τελευταία στιγμή να μην προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση ο Ερασιτέχνης.

 

Τελευταία Νέα