Πομάσκι: «Να παρθεί πίσω η απόφαση για το στάδιο Χωράφας»

Newsroom
Πομάσκι: «Να παρθεί πίσω η απόφαση για το στάδιο Χωράφας»

bet365

Η απόφαση του Δήμου Περιστερίου να περιορίσει τη χρήση του σταδίου Χωράφας μόνο για τους δημότες, έχει φέρει αντιδράσεις από τους συλλόγους, ενώ θέση για το θέμα πήρε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Πομάσκι.

Λίγες ημέρες μετά τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού στίβου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου τα προβλήματα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τη -μη- χρήση τους από αθλητές συλλόγων επανέρχονται ξανά στην επιφάνεια.

Η απόφαση του Δήμου Περιστερίου να περιορίσει τη χρήση του σταδίου της Χωράφας στο Περιστέρι μόνο για τους δημότες με τη χρήση κάρτας, έχει δημιουργήσει αντιδράσεις.
Στο στάδιο Αγίου Ιερόθεου (Χωράφα), έγινε αντικατάσταση του ταρτάν, όμως με την απόφαση του δήμου Περιστερίου που ελήφθη τον Ιούλιο, αποκλείονται από αυτό οι αθλητές και οι αθλήτριες των συλλόγων στίβου της περιοχής.

Πομάσκι: «Για να έχουμε αύριο πρωταθλητές, πρέπει να έχουμε πολλούς αθλητές σήμερα»

Με αφορμή για την παραπάνω εξέλιξη, θέση πήρε ο Γιώργος Πομάσκι, με τον τεχνικό του Μίλτου Τεντόγλου, να δηλώνει την ανάγκη όχι μόνο να παρθεί πίσω η απόφαση, αλλά και να ανοίξουν περισσότεροι χώροι.
Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Δεν φτάνει μόνο να πάρει πίσω ο δήμος την απόφαση που περιορίζει την πρόσβαση στη Χωράφα, ένα στάδιο που την περίοδο της προετοιμασίας για τον μαραθώνιο, αλλά και όλο τον χρόνο οι ασκούμενοι πλημμυρίζουν στην κυριολεξία τον χώρο, στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες.

Αυτό δείχνει ότι η ανάγκη είναι μεγάλη και πρέπει να ανοίξουν κι άλλοι χώροι. Για να έχουμε αύριο πρωταθλητές, πρέπει να έχουμε πολλούς αθλητές σήμερα. Όχι μόνο στο Περιστέρι π.χ. το γήπεδο του Ατρομήτου, ο Άγιος Ιερόθεος, αλλά και παντού στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Να ανοίξουν και άλλα σταδια. Μπράβο στον κόσμο που κινητοποιείται. Αυτός είναι ο δρόμος».

xorafa

Επιστολές διαμαρτυρίας από συλλόγους

Στο μεταξύ οι πρόεδροι των συλλόγων ΑΟ Άγιος Ιερόθεος, Ευάγγελος Μαρίνος και Θέρσιππου Περιστερίου, Παναγιώτης Φωτίου με επιστολή τους προς τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη χαρακτηρίζουν την απόφαση «άδικη, αναιτιολόγητη, αυθαίρετη, καταχρηστική, άκαιρη, περιφρονητική προς τους Συλλόγους μας και άνευ λογικού, κοινωνικού και ηθικού ερείσματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα