Στεφανίδη: Στην 5η θέση στη Λωζάνη

Newsroom
Στεφανίδη: Στην 5η θέση στη Λωζάνη

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο της αγώνα μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, κατέλαβε την 5η θέση στο Diamond League της Λωζάνης με άλμα στα 4.50μ.

Στο πρώτο μεγάλο ραντεβού μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 5η θέση στο άλμα επί κοντώ με 4.50μ. στο Diamond League της Λωζάνης.

Η Ελληνίδα «ασημένια» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά δεν κατάφερε σε ύψη ανάλογα με αυτά που πέρασε στο Μόναχο. Η Στεφανίδη ξεπέρασε με τη 2η προσπάθεια τα 4.35μ., «καθάρισε» με την 1η τα 4.50μ., όμως έριξε τρεις φορές τον πήχη στα 4.60μ. καταλαμβάνοντας την 5η θέση, μαζί με την Ελβετίδα, Αντζέλικα Μοζέρ.

Η Τίνα Σούτεϊ (3η στο Μόναχο) πήρε την πρώτη θέση στο αγώνισμα με 4.70μ. Η Σλοβένα νίκησε στη διαφορά προσπαθειών την Αυστραλή, Νίνα Κένεντι (3η στο παγκόσμιο του Γιουτζίν).

Η Φινλανδή, Τίνα Μούρτο μετά τα 4.85μ. που της χάρισαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Μόναχο, έμεινε στα 4.60μ., ύψος που πέρασε και η Ιταλίδα, Ρομπέρτα Μπρούνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα