Χουαντορένα: Βγήκε από την εντατική μονάδα

Newsroom
Χουαντορένα: Βγήκε από την εντατική μονάδα

bet365

Ο θρυλικός Αλμπέρτο Χουαντορένα εδώ και μερικά 24ωρα βρίσκεται εκτός εντατικής μονάδας όπου νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αβάνας.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Αβάνα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αλμπέρτο Χουαντορένα. Ο θρυλικός ολυμπιονίκης των 400μ. και 800μ. στο Μόντρεαλ το 1976 και πρόεδρος της ομοσπονδίας της Κούβας, εδώ και μερικά 24ωρα βρίσκεται εκτός εντατικής, όπου νοσηλεόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Χουαντορένα που βρισκόταν στο νοσοκομείο με βρογχοπνευμονία, νόσησε στον κορονοϊό με αποτέλεσμα η υγεία του να επιδεινωθεί και να εισαχθεί σε εντατική μονάδα.

Όμως ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο 71χρονος Χουαντορένα βρίσκεται ήδη εκτός της εντατικής.
«Ο ασθενής νοσηλεύεται με κλινική, πνευμονική και απεικονιστική βελτίωση, δεν χρειάζεται μηχανική υποστήριξη οξυγόνου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα