Στεφανίδη και Τεντόγλου στο Μονακό για το τελευταίο τεστ πριν το Ευρωπαϊκό

Newsroom
Στεφανίδη και Τεντόγλου στο Μονακό για το τελευταίο τεστ πριν το Ευρωπαϊκό

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστούν σήμερα στο Diamond League του Μονακό, τεστάρωντας την κατάστασή τους πριν το Μόναχο.

Ο τελευταίος αγώνας της σειράς Diamond League, πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα γίνει σήμερα (10/8) στο Μονακό και εκεί θα είναι ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Αμφότεροι θα κάνουν το τελευταίο τεστ πριν το κορυφαίο γεγονός της Ευρώπης όπου πάνε να υπερασπιστούν τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν πριν από τέσσερα πλέον χρόνια στο Βερολίνο.

Ο Τεντόγλου, πριν δύο ημέρες έδωσε το παρών στη διοργάνωση στη Σιλεσία, όπου διατήρησε το αήττητο σερί του. Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να κάνει και στο Μονακό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Ινδό Μουραλί Σρισανκάρ, αλλά και τον Σουηδό Τομπίας Μόντλερ, τον βασικό του αντίπαλο στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

To αγώνισμα του μήκους αρχίζει στις 19:30.

Τα πρώτα της αγωνιστικά άλματα μετά τον αγώνα του Όρεγκον, θα κάνει στο Μονακό, η Κατερίνα Στεφανίδη. Σε ένα στάδιο που της αρέσει να αγωνίζεται και στο παρελθόν έχει πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις, θα επιδιώξει να κυνηγήσει μεγάλα άλματα. Παρούσες θα είναι οι Σάντι Μόρις και Νίνα Κένεντι, αλλά και οι Ευρωπαίες Τίνα Σουτέι και Αντζέλικα Μόσερ.

Το αγώνισμα του επί κοντώ ξεκινά στις 20:20.

 

Τελευταία Νέα