Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Αμφίβολος και για το Μόναχο ο Τζέικομπς

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Αμφίβολος και για το Μόναχο ο Τζέικομπς

bet365

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης Μαρσέλ Τζέικομπς, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν είναι σίγουρο αν θα κατέβει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μετά την απουσία του από τα ημιτελικά των 100 μέτρων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, ο Μαρσέλ Τζέικομπς υπάρχει το ενδεχόμενο να απουσιάσει και από το Ευρωπαϊκό.

Σύμφωνα με την ιταλική ομοσπονδία στίβου, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα και στην σκυταλοδρομία 4χ100μ, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο μηρό, ωστόσο προπονείται κανονικά. Δεν είναι όμως απόλυτα σίγουρο ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο.

«Η συμμετοχή του Τζέικομπς, θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ιταλικής ομοσπονδίας στίβου. Πάντως, ο ίδιος ο σπρίντερ διατηρεί την αισιοδοξία του και περιμένει να επιστρέψει στα κουλουάρ.

«Ακριβώς πριν από έναν χρόνο, μέσα σε λίγες στιγμές, πέτυχα αυτό που λίγοι περίμεναν. Κοιτάζοντας πίσω, ήταν μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα επιστρέφω πιο δυνατός από ποτέ! Δεν θα σταματήσω ποτέ να σας εκπλήσσω» έγραψε στα σόσιαλ.

 

Τελευταία Νέα