Τεντόγλου: Ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη σε 16χρονο μαθητή

Newsroom
Τεντόγλου: Ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη σε 16χρονο μαθητή

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου παραμονές του ταξιδιού στο Όρεγκον για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, έδειξε πόσο σπουδαίος είναι και εκτός σταδίων.

Ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός από κορυφαίος πρωταθλητής είναι και ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, με τον ολυμπιονίκη του μήκους να προχωρά σε μια ξεχωριστή χειρονομία, λίγο πριν από το ταξίδι στο Όρεγκον για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Όπως αποκαλύπτει το pelop.gr μαθητής-θαυμαστής του από την Πάτρα, με διαφορετικό μαθησιακό προφίλ, επρόκειτο να δώσει εξετάσεις για το lower.

Ο λόγος για τον 16χρονο Γιώργο, ο οποίος έχει ίνδαλμα τον Μίλτο Τεντόγλου και μάλιστα η πορεία του Ελληνα πρωταθλητή ήταν το βασικό του θέμα στη διάρκεια της εργασίας του για το lower.

Όταν ενημερώθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για το πώς έχει η κατάσταση με τον 16χρονο Γιώργο, φρόντισε να του στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα, να τον ενθαρρύνει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Μόλις ο νεαρός είδε το μήνυμά του, αρχικά σάστισε και στη συνέχεια «απογειώθηκε»! Η χαρά του ήταν μεγάλη και πήγε στις εξετάσεις με αυτοπεποίθηση, γεμάτος ενθουσιασμό, αλλά και αποφασιστικότητα.

Μάλιστα στο εξεταστικό κέντρο ζήτησε από την εξετάστριά του να βγει από την αίθουσα για να της δείξει από το κινητό τηλέφωνο της καθηγήτριάς του το προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα που του είχε στείλει ο Έλληνας πρωταθλητής.

Μάλιστα η καθηγήτρια του Γιώργου, Ιωάννα, έγραψε και έστειλε ένα άκρως συγκινητικό προσωπικό γράμμα στον Ελληνα πρωταθλητή, τον οποίο ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο για την ευγενική του χειρονομία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα