Τεντόγλου: Πρόβα παγκοσμίου στη Στοκχόλμη

Newsroom
Τεντόγλου: Πρόβα παγκοσμίου στη Στοκχόλμη

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα είναι από τα αστέρια του παγκόσμιου στίβου που θα πάρουν μέρος στο Diamond League της Στοκχόλμης. Θα είναι ο τελευταίος αγώνας για τον ολυμπιονίκη του μήκους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Η τελική πρόβα για τον Μίλτο Τεντόγλου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον (15/24 Ιουλίου) θα γίνει την Πέμπτη (30/6) στο Diamond League της Στοκχόλμης. Tα αστέρια του παγκόσμιου στίβου θα κάνουν έναν τελευταίο δυνατό αγώνα πριν από το ταξίδι στις ΗΠΑ και το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς.


Το αγώνισμα του μήκους μπορεί να μη μετράει στη βαθμολογία της σειράς αγώνων, ωστόσο θα είναι εξίσου ενδιαφέρον με τα υπόλοιπα του προγράμματος, αφού εκεί θα είναι για να αγωνιστεί ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο, Μίλτος Τεντόγλου, αλλά και ο Τόμπιας Μόντλερ, που θα έχει τη συμπαράσταση και των συμπατριωτών του στις εξέδρες.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι έχει ήδη δηλώσει πως θέλει να αγωνιστεί στη Στοκχόλμη για να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, αλλά και για ανταπεξέλθει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, που στη Στοκχόλμη είναι απρόβλεπτες ακόμη και τους θερινούς μήνες.

Ο αθλητής θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετάσχει στο καμπ της ελληνικής ομάδας, πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον (15-24/7). Ο ολυμπιονίκης του Τόκιο έχει κάνει φέτος 8,36 μ., ενώ στην τελευταία του εμφάνιση, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σημείωσε 8,32 μ. με ευνοϊκό και 8,24 μ. με κανονικές συνθήκες.

 

Τελευταία Νέα