Καραλής: Κρατάει τη νίκη με 5,55μ. στο πρωτάθλημα (vids)

Newsroom
Καραλής: Κρατάει τη νίκη με 5,55μ. στο πρωτάθλημα (vids)

bet365

Κάτι παραπάνω από το 5,55μ.που σημείωσε, περίμενε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Καυταντζόγλειο.

Η πρωτιά στον τελικό του επί κοντώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ήταν δεδομένη πριν ξεκινήσει καν ο αγώνας για τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού την πήρε με άλμα στα 5,55μ., ωστόσο έβαλε τον πήχη 10 εκατοστά πιο πάνω και δεν τα κατάφερε. Η επίδοση που έβγαλε δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του, ωστόσο κοιτάζει την θετική πλευρά.

«Υπάρχουν καλές και κακές ημέρες στον αθλητισμό. Είμαι όμως σε καλή κατάσταση. Κρατάω τη νίκη και την εθνική ενέργεια του κόσμου. Τώρα ετοιμάζομαι για ένα μίτινγκ και μετά στο Παγκόσμιο» ανέφερε ο Καραλής.

Στο βάθρο ανέβηκαν μαζί του οι Χατζίου (5,35μ.) και Ρίζος (5,25μ.)

Η Γκούσιν τον τίτλο στο ύψος με... μήνυμα για το Ζηρίνειο

Η Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς) αναδείχθηκε νικήτρια στο ύψος των γυναικών με 1,87 μ. Δεύτερη με 1,85 μ. ήταν η Δέσποινα Μαλταμπέ (Αμεινίας Μεσογείων) και τρίτη η Παναγιώτα Δόση (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 1,81 μ.

Τα σημαντικά όμως ήταν μετά το τέλος του αγώνα με την Τατιάνα Γκούσιν να αναφέρεται στα όσα γίνονται στο Ζηρίνειο, όπου είναι η έδρα του συλλόγου της με ένα μήνυμα που είχε γραμμένο στο πίσω μέρος της καρτέλας με τον αριθμό εμφάνισης.

 

Τελευταία Νέα