Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Τσιάμης και Λατιφλάρι τον τίτλο σε τριπλούν και σφαίρα (vids)

Newsroom
Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Τσιάμης και Λατιφλάρι τον τίτλο σε τριπλούν και σφαίρα (vids)

bet365

Ο Δημήτρης Τσιάμης συνεχίζει να συλλέγει τίτλους εντός των συνόρων, ενώ στη σφαίρα ο Λατιφλάρι έκανε την έκπληξη της ημέρας.

Ο Δημήτρης Τσιάμης για άλλη μία χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο τριπλούν.

Εκανε και φετινό ρεκόρ στον αγώνα με άλμα στα 16,82μ., αφήνοντας πίσω του κατά ένα μέτρο και 10 εκατοστά τον δεύτερο, Νίκο Ανδρικόπουλο (15.72μ.). Είναι η 11η νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά το όριο δεν ήρθε και πλέον περιμένει από το ranking μήπως πάει στο Παγκόσμιο, αλλιώς απευθείας στο Ευρωπαϊκό.

Η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) αναδείχθηκε νικήτρια στο τριπλούν των γυναικών με 13,67 μ. (-1,6). Δεύτερη με 13,53 μ. ήταν η Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) και τρίτη η Χριστίνα Αλβερτσιάν (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 12,88 μ. (0,1

Στην σφαιροβολία έγινε μία μίνι έκπληξη. Ο Αναστάσιος Λατιφλάρι, που ανήκει στην Team Future της Bwin, κέρδισε τον Νίκο Σκαρβέλη, με βολή στα 19,43μ.. Ο Σκαρβέλης έριξε κι αυτός πάνω από τα 19 μέτρα (19,34μ.), αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Οδυσσέας Μουζενίδης, επίσης της Team Future της Bwin, με βολή 18,95μ., σε έναν ενδιαφέροντα αγώνα.

Στην δισκοβολία η Χρύσα Αναγνωστοπούλου δεν είχε πρόβλημα να πάρει άλλη μία νίκη σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, με βολή στα 58,42μ.

Τέλος, η Ελίνα Τζένγκο επικράτησε εύκολα στον ακοντισμό, αγγίζοντας τα 60 μέτρα. Εριξε 59,95μ., βολή που ήταν σαφώς καλύτερη από τους δύο προηγούμενους αγώνες και πλέον σκέφτεται το Ορεγκον όπου θέλει να ρίξει σαφώς πιο μακριά.

 

Τελευταία Νέα