Στίβος: Επίθεση από προπονήτρια στον Μελέτογλου για την γκάφα στο Βαλκανικό

Newsroom
Στίβος: Επίθεση από προπονήτρια στον Μελέτογλου για την γκάφα στο Βαλκανικό

bet365

Η προπονήτρια του Χρήστου Κοτίτσα, Πένυ Παρχαρίδου, με ποστάρισμά της δεν έκρυψε τον θυμό της για την αδράνεια του ΣΕΓΑΣ στο περιστατικό με τον αθλητή της στα 800 μέτρα.

Το περιστατικό με τον Χρήστο Κοτίτσα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου, φαίνεται πως δεν αποτελεί γκάφα μόνο των διοργανωτών. Ή τουλάχιστον, ευθύνη για όσα έγινε, υπάρχει και από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ, όπως καταγγέλλει η προπονήτρια του αθλητή.

Η Πένυ Παρχαρίδου με ανάρτησή της, κατονόμασε τον προπονητή που πήγε αυθαίρετα στους διοργανωτές στη Ρουμανία και έβαλε τον αθλητή της στην αδύναμη σειρά μαζί με τον δικό του αθλητή, στερώντας από τον Κοτίτσα την ευκαιρία να διεκδικήσει μία καλύτερη επίδοση και πόντους στην κατάταξη.

Η Παρχαρίδου ανέφερε τον Δημήτρη Σούλα ως υπεύθυνο γι’ αυτό που έγινε στην Κραϊόβα, ο οποίος μάλιστα δεν ήταν μέλος της αποστολής και είχε πάει μόνος του στην διοργάνωση.
Ο ΣΕΓΑΣ έριξε τις ευθύνες στην Βαλκανική ομοσπονδία, ωστόσο η Παρχαρίδου τονίζει πως ευθύνη έχει και ο αρχιπροπονητής της ομάδας, Χρήστος Μελέτογλου. Μάλιστα, καταγγέλλει πως ο Μελέτογλου της έκλεισε και το τηλέφωνο όταν έκανε παράπονα για το περιστατικό.

Η ανάρτηση της Παρχαρίδου

«Χρήστος Κοτίτσας, Βαλκανικό πρωτάθλημα εκτελώντας χρέη λαγού...για τον αθλητή Λαγό Χαράλαμπο του προπονητή Σούλα Δημήτρη… Γιατί έτσι θέλησε και έτσι έπραξε ο Σούλας προπονητής εκτός αποστολής παρακαλώ.... Χωρίς κανένας από την Εθνική Ομάδα να τον σταματήσει… Αλλάζοντας τις σειρές που έτρεχαν οι αθλητές και βάζοντας τον Κοτίτσα που έτρεχε στην καλή σειρά, με αθλητές κοντά στον δικό του χρόνο… Στην αργή σειρά που έτρεχε ο δικός του αθλητής… Χωρίς καμία ενημέρωσή από κανέναν… Ο Κοτίτσας έμαθε για την αλλαγή 10 λεπτά πριν τρέξει τον αγώνα του… Εκεί στον ΣΕΓΑΣ καταλάβετε τι έχει γίνει; Ο αρχιπροπονητής που ήταν εκεί τι έχει να πει γι αυτό; Γιατί εμένα αρκέστηκε στο να πει “σταματάει η κουβέντα μαζί σου εδώ” και να μου κλείσει το τηλέφωνο όταν του είπα “είναι και δική σου ευθύνη αυτό που έγινε” Κυρία Σακοράφα παρακαλώ πολύ να δείτε το θέμα».

Ποστ της Παρχαρίδου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi

Τελευταία Νέα