Τεντόγλου: Χωρίς τον Ετσεβαρία στο μήκος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Newsroom
Τεντόγλου: Χωρίς τον Ετσεβαρία στο μήκος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

bet365

Ο βασικός αντίπαλος του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος, ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, αποχώρησε από την Εθνική Κούβας και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο του Μίλτου Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου τον προσεχή Ιούλιο, θα ήταν ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία.

Ο σπουδαίος Κουβανός ήταν αυτός που είδε τον Τεντόγλου να του αρπάζει εξάλλου το χρυσό μετάλλιο πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο τελευταίο άλμα και μάλιστα χάρη σε δεύτερη καλύτερη προσπάθεια (αμφότεροι είχαν 8,41μ.).

Φέτος όμως δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τον Τεντόγλου καθώς έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας! Ο Ετσεβαρία εξακολουθεί να έχει θέματα τραυματισμών φέτος, αλλά δεν είναι λίγες οι φήμες που τον θέλουν να επιθυμεί να φύγει από την Κούβα και να αγωνιστεί με την Ισπανία.

Ο ίδιος επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους» για την αποχή του από την εθνική ομάδα, με την επικεφαλής της ομάδας και πρώην ολυμπιονίκη της σφύρας, Γίπσι Μορένο, να αναφέρει πως η επιθυμία του γίνεται σεβαστή.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Ετσεβαρία δεν θέλει να αποτελεί μέρος της ομάδας της Κούβας και μάλιστα αντί να ασχολείται με την αποθεραπεία του, έχει ξεκινήσει συμμετοχή στο τραγούδι μαζί με ένα κουβανέζικο συγκρότημα!

 

Τελευταία Νέα