Τεντόγλου: Ετοιμος για φετινό ρεκόρ στο Οσλο

Newsroom
Τεντόγλου: Ετοιμος για φετινό ρεκόρ στο Οσλο

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται σήμερα (16/6) στο Diamond League του Οσλου ευελπιστώντας σε ένα άλμα πάνω από τα 8,40μ.

Έναν ακόμη μεγάλο αγώνα θα δώσει σήμερα (16/6) ο Μίλτος Τεντόγλου, αυτή τη φορά στο Diamond League στο… δροσερό Οσλο.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης του μήκους θέλει να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, αλλά κυρίως, να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ που είναι 8,36μ., αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις καιρικές συνθήκες καθώς η θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 18 βαθμούς μεν, αλλά αναμένονται βροχές.

Ο Τεντόγλου έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από τα «Παπαφλέσσεια» και στις 21:15 θα μπει στον αγώνα κόντρα στους Εχάμερ, Μόντλερ, Λάσα, Σαμαάι, Νερν, Γκφόλερ, Πούλι και Κίπλεσουντ.

Εκτός του Τεντόγλου θα έχουμε την παρθενική παρουσία του Νάσου Γκαβέλα σε Diamond League καθώς οι Νορβηγοί τον προσκάλεσαν να τρέξει σε κούρσα για ΑμεΑ που μπήκε στο πρόγραμμα (20:53 ώρα Ελλάδος).

Από τις υπόλοιπες συμμετοχές ξεχωρίζει αυτή του Ντουπλάντις στο επί κοντώ (μαζί με Κέντρικς, Μπραζ, Λαβιλενί) και των Τζέιμς, Μακουάλα (400μ.), Ντε Γκρας, Σίμπινε (100μ.), Αλεν, ΜακΛέοντ (110μ. εμπ.) στους άνδρες και Μπολ (400μ. εμπ.), Γκίντι, Τσεγκάι (5.000μ.), Αλμαν, Πέρκοβιτς (δισκοβολία), Χόντγκινσον, Μούιρ, Νακαάι (800μ.) στις γυναίκες.

 

Τελευταία Νέα