Filothei Women Gala: Στα ύψη το ύψος στη Φιλοθέη

Newsroom
Filothei Women Gala: Στα ύψη το ύψος στη Φιλοθέη

bet365

Σπουδαίες επιδόσεις βγήκαν στο ύψος στη διάρκεια του Filothei Women Gala, με τις Βούκοβιτς, Τόπιτς και Χριστογεώργου να πρωταγωνιστούν.

Το ύψος γυναικών κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα στο Filothei Women Gala. Η Μαρίγια Βούκοβιτς από το Μαυροβούνιο ήταν η νικήτρια με 1.95μ, ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Η 17χρονη Σέρβα Αντζελίνα Τόπις, κόρη του Ντράγκουτιν, έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και εθνικό ρεκόρ Κ20, με 1.95μ. ενώ βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στο να ξεπεράσει το 1.97μ και να κάνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ Κ18.

Την παράσταση από ελληνικής πλευράς έκλεψε η Ελευθερία Χριστογεώργου. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 1,93 μ. επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, κάτι που κατάφερε να κάνει στη διάρκεια του αγώνα άλλη μία φορά, περνώντας τα 1,90 μέτρα, καθώς είχε 1.87μ

.Η 23χρονη στη συνέχεια ήδη για πρώτη φορά τον πήχη στα 1,95 μ., όπου τα άλματά της μπορεί να μην ήταν έγκυρα, ωστόσο φάνηκε πως είναι μέσα στις δυνατότητες. Το ατομικό της ρεκόρ βελτίωσε και η Δέσποινα Μαλταμπέ, που πέρασε το 1,87 μέτρα.


 

Τελευταία Νέα