Filothei Women Gala: Παπακώστας και Τόπιτς ανάμωσαν στη Φιλοθέη

Filothei Women Gala: Παπακώστας και Τόπιτς ανάμωσαν στη Φιλοθέη

bet365

Δύο φίλοι από τα παλιά ο Λάμπρος Παπακώστας και ο Ντράγκουτιν Τόπιτς είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά στο Filothei Women Gala.

Δυο τεράστιοι αθλητές του ύψους συναντήθηκαν ξανά στο Filothei Women Gala. Ο Λάμπρος Παπακώστας και ο Ντράγκουτιν Τόπιτς ήταν από νωρίς στο στάδιο, ο πρώτος ως στέλεχος του ΣΕΓΑΣ και ο δεύτερος ως προπονητής καθώς η κόρη του αγωνίζεται στο ύψος.

Πρόκειται για τη 17χρονη Αντζελίνα Τόπιτς με ρεκόρ 1.91μ. στον κλειστό και 1.88μ., που μετείχε τον Μάρτιο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά και τα είπαν για αρκετή ώρα ώστε να θυμηθούν τα παλιά. Δεν είναι και λίγες οι φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι, ωστόσο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Μαζί τους ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Χρήστος Μελέτογλου.

Οι Παπακώστας και Τόπιτς μεσουράνησαν τη δεκαετία του 1990, ο Τόπιτς με ατομικό ρεκόρ στα 2.38μ. ήταν πρωταθλητής Ευρώπης στο Σπλιτ το 1990, αλλά και 3ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στο Παρίσι το 1997.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα