Στεφανίδη: Πρωτιά στο Filothei Women Gala

Στεφανίδη: Πρωτιά στο Filothei Women Gala

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν για μια ακόμα φορά το κεντρικό πρόσωπο στο Filothei Women Gala, κατακτώντας την πρώτη θέση στο επί κοντώ με 4.64μ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά το περσινό διάλειμμα εξ αιτίας των συνθηκών, επέστρεψε στο αγαπημένο της δημοτικό στάδιο «Στ. Κυριακίδης» της Φιλοθέης και το Filothei Women Gala. Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ πήρε την πρώτη θέση στο αγώνισμα, υπερβαίνοντας τα 4.64μ.

Η 32χρονη πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.44μ., τα 4.54μ. και τα 4.64μ. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4.74μ., με στόχο να πετύχει την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, η Σάντι Μόρις έχει 4.73μ., όμως δεν τα κατάφερε. Δεύτερη ήταν η Γαλλίδα, Νινόν Σαπέλ με 4.44μ. και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Βρετανίδα. Μόλι Κόντερι (4.39μ).

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας για την Κατερίνα Στεφανίδη στην Ελλάδα αυτή της σεζόν, έπειτα από ένα σερί αγώνων στις ΗΠΑ και το Diamond League του Μπέρμιχαμ, με την αθλήτρια να έχει σημειώσει 4.65μ. από τις 26 Μαρτίου στο Όστιν του Τέξας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα