Στίβος: Ο Κάλλιστος διοργάνωσε ημερίδα και τίμησε ανθρώπους του αθλήματος

Newsroom
Στίβος: Ο Κάλλιστος διοργάνωσε ημερίδα και τίμησε ανθρώπους του αθλήματος

bet365

Ημερίδα στίβου διεξήχθη από τον Κάλλιστο στο ΟΑΚΑ, όπου τιμήθηκαν μεταξύ άλλων, Τεντόγλου, Πομάσκι, Γκαβέλας, Πεσιρίδου και Καρύδη.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο (Κ1) από 353 παιδιά με τους γονείς τους, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου του Κάλλιστου συμμετείχαν σε αγωνίσματα του στίβου.

Στο πλαίσιο των αγώνων, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Χρυσό Παραολυμπιονίκη του Τόκιο Θανάση Γκαβέλα και τον συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη τις οποίες παρέλαβαν οι γονείς τους, καθώς οι δύο αθλητές συμμετείχαν σε αγώνες στην Κρήτη.

Τιμήθηκαν επίσης ο εθνικός προπονητής Γιώργος Πομάσκι, αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών Ελλήνων αθλητών και αθλητριών μεταξύ των οποίων ο Μίλτος Τεντόγλου καθώς και οι πρωταθλήτριες του Ομίλου, Ελισάβετ Πεσιρίδου (100μ εμπόδια) και Σπυριδούλα Καρύδη (μήκος και τριπλούν).

Τα τιμητικά βραβεία απένειμαν η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Κάλλιστος Θανάσης Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF Στυλιανός Αμαργιανάκης.

Από τις βραβεύσεις δε θα μπορούσε να λείπει και αυτή του Σπύρου Σπίνου της Elite Strom, αναγνωρίζοντας την πολυετή και έμπρακτη στήριξη της εταιρίας στις ανάγκες του ομίλου. Την πλακέτα απένειμε ο υπεύθυνος του τμήματος αγωνιστικού αθλητισμού, Άγγελος Παυλακάκης.

Στις δηλώσεις τους οι διοργανωτές των αγώνων Σταμάτης Λένης και Δήμητρα Μάρκου ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω COVID-19 η χαρά του να βλέπουν ξανά τα γήπεδα να ξεχειλίζουν από κόσμο αποτελεί την μεγαλύτερη ικανοποίηση για όλους τους φίλους του αθλητισμού.

 

Τελευταία Νέα