Εξαιρετικός Τεντόγλου με 8,28μ. σε αγώνα προετοιμασίας στη Κύπρο

Newsroom
Εξαιρετικός Τεντόγλου με 8,28μ. σε αγώνα προετοιμασίας στη Κύπρο

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου… πέταξε στη Κύπρο στα 8,28μ. σε αγώνα που έκανε εν μέσω προετοιμασίας,. αλλά... μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν.

Αν ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει 8,28μ. σε αγώνα που είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και δηλώνει και απογοητευμένος, τότε πρέπει να προετοιμαζόμαστε για σπουδαία πράγματα.

Ο πρωταθλητής του μήκους βρίσκεται για προετοιμασία στην Λεμεσσό και αποφάσισε να κατέβει στο διεθνές μίτινγκ που γίνεται εκεί, για να δει σε τι κατάσταση είναι. Αφού έκανε ένα… αναγνωριστικό άκυρο άλμα, στο δεύτερο «πέταξε» στα 8,28μ. κερδίζοντας τον αγώνα και μάλιστα δείχνοντας και λίγο… απογοητευμένος, καθώς περίμενε κάτι παραπάνω.

«Ο αγώνας ήταν πολύ… χάλια για μένα. Συγνώμη. Εκανα μόνο ένα καλό άλμα. Ισως φταίει η προετοιμασία και δεν έκανα τον αγώνα που περίμενα. Ισως δεν είμαι έτοιμος για αγώνες ακόμη» είπε με κάθε ειλικρίνεια ο Τεντόγλου.

Αγώνα προετοιμασίας πραγματοποίησε ο Κώστας Δουβαλίδης, που τερμάτισε τέταρτος με 13.97 στα 110 μ. εμπ. σε μια κούρσα, όπου νικητής ήταν Ορλάντο Ορτέγκα με 13.50 και δεύτερος ο Μίλαν Τραϊκοβιτς με 13.64. Η επανεμφάνιση της Αναΐς Καραγιάννη στα 100 μ. εμπ. συνοδεύτηκε με την τρίτη θέση και χρόνο στα 13.47.

Στα χαμηλά έμεινε η Πόλακ στο επί κοντώ όπου κέρδισε με 4,20μ., ενώ η Καρύδη με 6,19 μ. στο μήκος ήταν πίσω από την Κύπρια Φωτοπούλου που έκανε άλμα στα 6,40μ.
Καλή εμφάνιση από την Χρύσα Αναγνωστοπούλου στην δισκοβολία με βολή στα 60,59μ. Και δεύτερη θέση, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Παρέλλης ήταν δεύτερος με 65,54μ.
Τέλος, ο Χρήστος Κοτίτσας στα 800μ. έκανε χρόνο 1:48.13, ενώ στο μήκος ο Μέρλος πέρασε τα 2,19μ.

 

Τελευταία Νέα