Γκαβέλας στα Gazzetta Awards: «Πολλές φορές δεν πιστεύω ότι έτρεξα εγώ σε αυτή την κούρσα» (vid)

Newsroom
Γκαβέλας στα Gazzetta Awards: «Πολλές φορές δεν πιστεύω ότι έτρεξα εγώ σε αυτή την κούρσα» (vid)
Ο Νάσος Γκαβέλας παρέλαβε το βραβείο του Αθλητή με αναπηρία της χρονιάς στα Gazzetta Awards και στις δηλώσεις του τόνισε πως ακόμη και τώρα δεν πιστεύει πως έτρεξε στην κούρσα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 100 μέτρα σπριντ της κατηγορίας Τ11, αλλά και χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο (με δύο παγκόσμια ρεκόρ) στα 100 μέτρα με χρόνο 10.82 με συνοδό το Σωτήρη Γκαραγκάνη, αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2021 στα Gazzetta Awards.

Μιλώντας για το βραβείο, δήλωσε πως μερικές φορές δεν μπορεί να πιστέψει πως έτρεξε εκείνος στην κούρσα των Ολυμπιακών Αγώνων. Την βράβευση ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νάσος Γκαβέλας:

«Αρχικά ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ανθρώπους τους οποίους με ψήφισαν και κυρίως το Gazzetta προάγει τον ελληνικό αθλητισμό μέσα από αυτές τις ψηφοφορίες. Και κυρίως την εκδήλωση που φέρνει όλον τον ελληνικό αθλητισμό κοντά.

Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετά μεγάλες συγκινητικές στιγμές, αλήθεια δεν το πιστεύω πολλές φορές ότι έτρεξα εγώ σε εκείνη την κούρσα. Όντως έτρεξα τόσο γρήγορα... Το είχα φανταστεί αρκετές φορές στο μυαλό μου και Δόξω τω Θεώ βγήκε».

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία Νέα