Ντρισμπιώτη: Τελευταίο τεστ στην Πάτρα πριν το Παγκόσμιο

Newsroom
Ντρισμπιώτη: Τελευταίο τεστ στην Πάτρα πριν το Παγκόσμιο

bet365

Άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων θα έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην, που θα γίνει την Κυριακή (8/5) στην Πάτρα.

Η 8η oλυμπιονίκης του Τόκιο στα 20χλμ. βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, θα λάβει θέση εκκίνησης στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός της απόστασης με στόχο να προσθέσει στο ενεργητικό της μία ακόμη καλή παρουσία.

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου έχει ήδη στο ενεργητικό της την έκτη θέση στα 20χλμ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μουσκάτ και φυσικά το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση στο ομαδικό.

Η Ντρισμπιώτη αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες, την εμπειρίας της και τη δυναμική που έχει αποκτήσει πλέον στο αγώνισμα, έχει κάθε λόγο να σκέφτεται με υψηλές προσδοκίες την παρουσία της στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς. «Σίγουρα όταν βρίσκεσαι σε τόσο ψηλές θέσεις σε αυτές τις διοργανώσεις θέτεις σταθερά υψηλότερους στόχους. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου», είπε η Ντρισμπιώτη που την Κυριακή θα κάνει έναν δυνατό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας θα συμμετάσχει ακόμη η Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Ν. Ιωνίας), η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) και η Έφη Κουρκουτσάκη.

Στους Άνδρες δίχως αμφιβολία το κορυφαίο όνομα στο αγώνισμα είναι ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου). Θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην θα πάρει ακόμη ο Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΟ Ολυμπίας) και ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (ΟΦΗ). Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει και το φεστιβάλ βάδην της Πάτρας.

Η εκκίνηση στα 20χλμ. βάδην θα δοθεί στις 09.00.

 

Τελευταία Νέα