Τεντόγλου: «Είμαι έτοιμος για το ρεκόρ, δεν υπάρχει τύχη σε αυτό που κάνουμε» (vid)

Newsroom
Τεντόγλου: «Είμαι έτοιμος για το ρεκόρ, δεν υπάρχει τύχη σε αυτό που κάνουμε» (vid)

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στην προετοιμασία του στην Καλαμάτα και για το ρεκόρ που είναι αποφασισμένος να κάνει στα Παπαφλέσσεια.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού βρίσκεται στην Καλαμάτα μαζί με όλο το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι, ξεκινώντας και επίσημα την καλοκαιρινή σεζόν, η οποία φέτος περιλαμβάνει και Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» από το Δημοτικό Γήπεδο Καλαμάτας όπου προπονείται, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στην προετοιμασία του, για τις εμπειρίες που αποκομίζουν οι υπόλοιποι συναθλητές του δίπλα του αλλά και για το ρεκόρ που θέλει να κάνει στα Παπαφλέσσεια.

Για το αν αποτελεί γούρι η προετοιμασία να γίνεται στη Καλαμάτα:

«Δεν θα έλεγα ότι είναι γούρικη η Καλαμάτα, γιατί δεν υπάρχει τύχη σε αυτό που κάνουμε. Απλά είναι το μέρος πολύ καλό και το κλίμα είναι πολύ ωραίο. Γι’ αυτό πιστεύω ότι βγήκε ωραία η προετοιμασία πέρυσι, όπως και φέτος»

Για το αν ήταν σημαντικό για τον ίδιο να προπονείται με σπουδαίους αθλητές στο παρελθόν:

«Είναι πολύ σημαντικό. Από το 2015 όταν είχα ξεκινήσει και ήμουν σε μικρή ηλικία, γινόταν καμπ στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και μαζευόμασταν, όπως και εδώ η εθνική αλμάτων και ήτα πολύ ωραία. Εγώ έβλεπα αθλητές όπως τον Μάστορα, την Παπαχρήστου και άλλους που ήταν εκεί και έπαιρνα ερεθίσματα. Είναι ωραίο για τα νέα παιδιά».

Για το αν είναι έτοιμος να κάνει ρεκόρ στα Παπαφλέσσεια:

«Είμαι έτοιμος για το ρεκόρ. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα βγει εδώ. Πιστεύω όμως ότι θα το κάνω. Αν δε το κάνω εδώ, θα είμαι πολύ κοντά τουλάχιστον».

 

Τελευταία Νέα