Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Καραλής και Σπανουδάκη πρωταγωνίστησαν στο ΣΕΦ

Newsroom
Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Καραλής και Σπανουδάκη πρωταγωνίστησαν στο ΣΕΦ

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ραφαέλα Σπανουδάκη πρωταγωνίστησαν στην πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.


O νέος τρόπος παρουσίασης αθλητών και αθλητριών κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση, η χρήση του cube στην οροφή του ΣΕΦ και η παρουσία 2.000 περίπουμ θεατών έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στο απογευματικό πρόγραμμα της 1ης ημέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Η πρώτη αυτή ημέρα είχε τους δικούς της πρωταγωνιστές. Ο Εμμανουήλ Καραλής με φετινό ατομικό ρεκόρ στα 5.81μ., πήρε την 1η θέση με 5.73μ. ενώ στη συνέχεια δοκίμασε στα 5.86μ. για το πανελλήνιο ρεκόρ, χωρίς να τα καταφέρει. Δεύτερος στον τελικό του επί κοντώ ήταν ο Πέτρος Χατζίου με 5.35μ. και τρίτος ο Ιωάννης Ρίζος με 5.25μ.

Στα 1500μ. των γυναικών είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο αθλήτριες του Παναθηναϊκού. Η Αναστασία Μαρινάκου ήταν τελικά εκείνη που πήρε τη νίκη με 4:24.73. Δεύτερη είναι η Ανθή Κυριακοπούλου με 4:25.87, ενώ την τριάδα έκλεισε η Ντενίσα Μπάλλα με 4:35.27.

Ισοφάρισε τον εαυτό της η Σπανουδάκη

Εντυπωσιακή ήταν η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60 μέτρα, με την 28χρονη να κερδίζει τον πανελλήνιο τίτλο, ισοφαρίζοντας 7.23 την ατομική της επίδοση, από το περσινό πρωτάθλημα.

Η αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι για να πάρει μέρος τη Δευτέρα στο μίτινγκ της σερβικής πρωτεύουσας. Μετά θα παραμείνει στη Σερβία για προετοιμασία εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη σερβική πρωτεύουσα.


Ο Οδυσσέας Μουζενίδης αναδείχθηκε νικητής στη σφαιροβολία. Ο αθλητής που ανήκει στην Team Future της Bwin επικράτησε με βολή στα 19,25 μ. στην έκτη και τελευταία προσπάθεια. Ο συναθλητής του στον ΑΣ Κένταυρος, ο Τάσος Λατιφλάρι, που ανήκει επίσης στην Team Future της Bwin, πήρε τη 2η θέση με 19.14μ.

Τσιάμης

Στους άνδρες ο Κώστας Ζήκος έφτασε εύκολα στην πέμπτη του πανελλήνια νίκη στα 60μ. με 6.69 και παράλληλα βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ. Ο αθλητής κυνηγάει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο είναι 6.63.


Ο 40χρονος Δημήτρης Τσιάμης χρειάστηκε ένα άλμα στα 16,27 μ. για να φτάσει στην 16η νίκη σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού. Ο Ανδρέας Πανταζής ήταν δεύτερος με 16,15 Η τριάδα στο τριπλούν έκλεισε με τον Νίκο Ανδρικόπουλο (ν) με 15,62 μέτρα.

Ο Ανδρέας Δημητράκης έφτασε στην 13η νίκη του σε πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αφού τερμάτισε τα 1.500 μ. σε 3.48.40 και πέτυχε τον πρωταρχικό στόχο, που ήταν η κατάκτηση της νίκης.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή (27/2) με την παρουσία του ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτου Τεντόγλου να δεσπόζει. Τα πρωινά προκριματικά αρχίζουν στις 09:00 και οι απογευματινοί τελικοί από τις 16:00.

 

Τελευταία Νέα