Αθλητές απέναντι στον καρκίνο

Newsroom
Αθλητές απέναντι στον καρκίνο

bet365

Την εμπειρία της από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού και βγήκε νικήτρια θα μοιραστεί η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος, Μαρία Πολύζου σε μία ανοικτή συζήτηση με θέμα «Αθλητές απέναντι στον καρκίνο».

Την εμπειρία της από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού και βγήκε νικήτρια πρόκειται να μοιραστεί η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου σε μία ανοικτή συζήτηση με θέμα «Αθλητές απέναντι στον καρκίνο».

Μετά την έκδοση του βιβλίου της «ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ» η σπουδαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα μιλήσει για την ευεργετική επίδραση του αθλητισμού όσο υποβαλλόταν στην απαραίτητη θεραπεία καθώς δεν σταμάτησε το τρέξιμο ποτέ.

Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις, που έχει «χτυπήσει» και ανθρώπους του αθλητισμού οι οποίοι κατά τεκμήριο ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αθλητές που έδωσαν αυτή τη μάχη νικηφόρα την ερχόμενη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου θα ανοίξουν την καρδιά τους και συνομιλώντας με νεαρούς ενήλικες survivors, θα μιλήσουν για το πώς ο αθλητισμός τους βοήθησε τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους όσο και κατά την περίοδο της αποθεραπείας.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ στις 18.00 με ομιλητές την προπονήτρια δρόμων αντοχής και συγγραφέα Μαρία Πολύζου, την αθλήτρια Ελευθέρας Πάλης και Στίβου Μαρία Ζαχαριάδου, τον αθλητή της Άρσης Βαρών Γιάννη Μπογδο. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κλινικός ψυχολόγος Γιάννης Ντίνος ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Youtube του ΟΑΚΑ.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το ΟΑΚΑ, το Wincancer, το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεια και το Ζήσε Αθλητικά.

 

Τελευταία Νέα