Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη

bet365

Το «Καυτανζόγλειο» στάδιο θα φιλοξενήσει το ετήσιο κορυφαίο ραντεβού για τον στίβο, εντός συνόρων.

Έπειτα από αρκετά χρόνια το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών φεύγει από την Πάτρα και ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη και το «Καυτανζόγλειο» στάδιο. Την απόφαση αυτή πήρε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στη διάρκεια της συνεδρίασής του τη Δευτέρα (7/2).

Η πόλη της Θεσσαλονίκης επέστρεψε από την περσινή σεζόν στη διοργάνωση αγώνων πανελληνίου επιπέδου αναλαμβάνοντας με επιτυχία την κατηγορία Κ20 και φέτος θα φιλοξενήσει το κορυφαίο γεγονός του στίβου που γίνεται στη χώρα. Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 26-27 Ιουνίου.

Εξάλλου το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 θα γίνει στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών στις 9-10 Ιουλίου, ενώ νωρίτερα στη σεζόν θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 (18-19/6) στην πόλη του Βόλου. Επίσης, η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας θα γίνει το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαρτίου στην Αθήνα με τη διά ζώσης συμμετοχή των εκπροσώπων των σωματείων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα