Καλή αρχή για Ζήκο και Μουζενίδη στην ημερίδα στίβου στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Καλή αρχή για Ζήκο και Μουζενίδη στην ημερίδα στίβου στη Θεσσαλονίκη

bet365

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν οι πρώτες καλές επιδόσεις στον κλειστό στίβο.

Η ημερίδα κλειστού στίβου στο κλειστό «Τασούλα Κελεσίδου» στους Αμπελόκηπους, Θεσσαλονίκης επεφύλασσε καλές επιδόσεις. Στα 60 μ. των ανδρών ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων) ξεκίνησε τη διαδρομή του στους αγώνες κλειστού, με απώτερο στόχο τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο τους Βελιγραδίου.

Ο αθλητής που ανήκει στην Team Future της Bwin είχε την ευκαιρία για ένα πρώτο ξεμούδιασμα, αφού τερμάτισε νικητής σε 6.79 και πλέον στρέφει την προσοχή του στην ημερίδα του ΣΕΦ στις 5 Φεβρουαρίου. Ο Δημήτρης Χρυσάφης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν δεύτερος στα 60 μ. με 6.88 και ο Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ) τρίτος με 6.91.

Στη σφαιροβολία των ανδρών ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) ξεκίνησε τη χρονιά με βολή στα 18,98 μ. Ο αθλητής που ανήκει στην Team Future της Bwin σημείωσε την καλύτερη επίδοσή του στην τέταρτη προσπάθεια του, ενώ ο συναθλητής της του στο γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαριώβ, Τάσος Λατιφλάρι ήταν δεύτερος με 18,96 μέτρα.

Κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα του Αντώνη Μέρλου (ΠΑΟΚ) στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, στην ημερίδα κλειστού στη Θεσσαλονίκη. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου άνοιξε τη χρονιά με άλμα στα 2,21 μ. και μια γενικότερα καλή παρουσία που δείχνει πως φέτος θα είναι σε θέση να κυνηγήσει μεγάλα άλματα. Ο 23χρονος βελτίωσε το 2,16μ. που ήταν το ρεκόρ του στον κλειστό, ενώ δοκίμασε για απόλυτο ρεκόρ καριέρας στα 2,24 μ., όμως δεν τα κατάφερε.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε και ο έφηβος Γρηγόρης Χάσος (ΓΕ Φλώρινας) που ξεπέρασε τα 2,12 μ. και πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ. Ο αθλητής από φέτος γυμνάζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Θοδωρή Δόση.

Το καλύτερο ντεμπούτο της στη σεζόν πραγματοποίησε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), που διένυσε τα 60 μ. σε 7.56, που είναι ο καλύτερος χρόνος που έχει πετύχει σε έναρξη σεζόν, καθώς και η τέταρτη επίδοση της καριέρας της. Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ 7.52.

Στην ημερίδα μετείχε και ο Κώστας Δουβαλίδης, που έτρεξε τα 60μ. εμπ. σε 7.93. Η Νικολέτα Αντωνιάδη (Μυρμιδόνες) πιστώνεται το πρώτο πανελλήνιο ρεκόρ της χρονιάς, στα 60μ.εμπ. Κ18 με 8.52.

 

Τελευταία Νέα