O Κυπριανού θα γυμνάζει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον

Newsroom
O Κυπριανού θα γυμνάζει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον

bet365

Ο Πέτρος Κυπριανού αναλαμβάνει μία από τις κορυφαίες επταθλήτριες των τελευταίων ετών παγκοσμίως, την Καταρίνα Τζόνσον -Τόμπσον.

Στα χέρια του Κύπριου Πέτρου Κυπριανού αφήνεται η Καταρίνα Τζόνσον Τόμπσον προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου.

Η πρωταθλήτρια του επτάθλου αφού σταμάτησε την συνεργασία της με τον Μπερτράντ Βαλσίν, αποφάσισε να συνεχίσει την σεζόν στην Φλόριντα και στα έμπειρα χέρια του Κυπριανού, ο οποίος πλέον συνεργάζεται με την ομοσπονδία των ΗΠΑ.

Ο σπουδαίος προπονητής έχει κάνει θαύματα στις ΗΠΑ τόσο αρχικά στο Μπόιζι Στέιτ, όσο και στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια απ’ όπου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του NCAA.

Οδήγησε το πανεπιστήμιο στον τίτλο και έβγαλε αθλητές που πήραν μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες όπως η Κένταλ Γουίλιαμς και ο Μάισελ Ουίμπο μεταξύ άλλων.

Η Τζόνσον-Τόμπσον τον θεωρεί επίσης από τους κορυφαίους και γι’ αυτό θα μείνει στην Φλόριντα για να γυμναστεί μαζί του τους επόμενους μήνες.

«Στο Τόκιο όλα πήγαν χάλια και χρειαζόμουν μία αλλαγή. Είναι άσχημο που σταμάτησε η συνεργασία μου με τον Μπερτράντ, όμως ακόμη έχουμε τα τηλέφωνά μας και θα επικοινωνούμε. Ήθελα μία διαφορετική προσέγγιση και ο Κυπριανού είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές των συνθέτων που υπάρχουν εκεί έξω. Είναι ελάχιστοι αυτοί που θα εμπιστευόμουν να συνεργαστώ μαζί τους και είναι ένας από αυτούς. Είναι εξπέρ στα άλματα που για μένα είναι τεράστια υπόθεση. Κι έχει την προσωπικότητα που θα με σπρώξει τα επόμενα χρόνια σε επιτυχίες» ανέφερε η Βρετανίδα επταθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο, στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2019 στη Ντόχα.

 

Τελευταία Νέα