Ανακοινώνει νέο τεχνικό διευθυντή ο ΣΕΓΑΣ

Κώστας Ευθυμιάδης
Ανακοινώνει νέο τεχνικό διευθυντή ο ΣΕΓΑΣ

bet365

Τον αντικαταστάτη του Γιάννη Κουτσιώρα αποφασίζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο.

Κρίσιμο συμβούλιο σήμερα στον ΣΕΓΑΣ καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Ο Γιάννης Κουτσιώρας μετά από 5 χρόνια ως επικεφαλής του υψηλού αθλητισμού αλλάζει πόστο και στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο (17:00) η ομοσπονδία καλείται να αποφασίσει το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια.

Προς το παρόν «παίζουν» δυνατά δύο ονόματα. Το ένα είναι ο πρώην πρωταθλητής του ύψους Λάμπρος Παπακώστας που ήδη έχει ενεργό ρόλο στην ομοσπονδία. Το άλλο είναι η εξαιρετική προπονήτρια Ιωάννα Σιώμου, που αν επιλεγεί θα είναι και η πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει ένα τόσο σημαντικό πόστο στον ΣΕΓΑΣ.

Στον ΣΕΓΑΣ το νέο «μοντέλο» διοίκησης του υψηλού αθλητισμού παίρνει μπρος μετά τον πρόγραμμα ενός Εθνικού Συμβουλίου Αθλητικού Σχεδιασμού που προώθησε ο Κώστας Κεντέρης. Ηδη έχουν γίνει γνωστές οι επιτροπές που θα συγκροτούν αυτή την ομάδα, με το ενδιαφέρον σήμερα να στρέφεται στο ποιος ή ποια θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει να παίρνει τις τελικές αποφάσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα