Το «αντίο» των Special Olympics Hellas στον Ανδρέα Ποταμιάνο

Το «αντίο» των Special Olympics Hellas στον Ανδρέα Ποταμιάνο

bet365

Με μεγάλη οδύνη η οικογένεια των Special Olympics Hellas είπε το «αντίο» στον τον Ιδρυτή και Επίτιμο Πρόεδρό, Ανδρέα Ποταμιάνο που έφυγε από τη ζωή!

Όπως τονίζεται για τρεις δεκαετίες ο Ανδρέας Ποταμιάνος ενσάρκωσε με τον πιο αυθεντικό τρόπο τα ευγενή ιδανικά του Κινήματος Special Olympics Hellas και ενέπνευσε χιλιάδες άτομα να ενταχθούν ως εθελοντές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αγάπη, σεβασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη, η μεγάλη οικογένεια των Special Olympics Hellas αποχαιρετά σήμερα τον Ανδρέα Ποταμιάνο, Ιδρυτή και Επίτιμο Πρόεδρό της. Τον άνθρωπο, που ωθούμενος από τα ανθρωπιστικά του αισθήματα, εργάστηκε με πίστη, επιμονή και αγάπη, για να εντάξει την Ελλάδα στο παγκόσμιο Κίνημα των Special Olympics, του αθλητισμού για άτομα με νοητική αναπηρία, δίνοντας ελπίδα, χαρά και νόημα στη ζωή χιλιάδων ατόμων και στις οικογένειές τους.

Καθ' όλη την διάρκεια των τριών δεκαετιών της λειτουργίας των Special Olympics Hellas, ο Ανδρέας Ποταμιάνος ενσάρκωσε με τον πιο αυθεντικό τρόπο τα ευγενή ιδανικά του Κινήματος και ενέπνευσε χιλιάδες άτομα να ενταχθούν ως εθελοντές στις τάξεις του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές και οι οικογένειές τους, οι προπονητές, οι εθελοντές και οι φίλοι των Special Olympics αποχαιρετούν τον Ανδρέα Ποταμιάνο. Με την διαβεβαίωση ότι το παράδειγμά του πάντοτε θα εμπνέει, θα παρακινεί και θα ενθαρρύνει για την δημιουργία μίας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, που θα εντάσσει τα άτομα με νοητική αναπηρία στους κόλπους της, σε συνθήκες σεβασμού και αξιοπρέπειας.


Στην αγαπημένη του οικογένεια υποβάλλουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Διονύσιος Κοδέλλας
Πρόεδρος Special Olympics Hellas
Πρέσβυς ε.τ.»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED