Καρύδη: «Θα μπορούσα να έχω κατακτήσει το χρυσό»

Καρύδη: «Θα μπορούσα να έχω κατακτήσει το χρυσό»

bet365

Η Σπυριδούλα Καρύδη και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης μίλησαν για τα ασημένια μετάλλια που κατέκτησαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-23 στο Ταλίν.

Μετά από το χρυσό το 2019 στο Κ-20 η Σπυριδούλα Καρύδη πρόσθεσε στην συλλογή της και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ-23.

Η πρωταθλήτρια από την Κέρκυρα μετά από το μετάλλιο στο τριπλούν στο Ταλίν σημείωσε: «Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ τον αέρα που επικρατούσε στη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην κάνω τα άλματα που θα ήθελα.

Θα μπορούσα να είχα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, καθώς είμαι σε κατάσταση να κάνω επιδόσεις καλύτερες από αυτές που βγήκαν σήμερα. Έχω μπροστά μου τη συμμετοχή στο μήκος, όπου δίχως άγχος θα κυνηγήσω μια καλή εμφάνιση.

Θεωρώ πως είναι εφικτό να έρθει ένα μετάλλιο και στο μήκος, ωστόσο θα αυτό δεν είναι κάτι που αγχώνει, δεδομένο του ότι δεν πρόκειται για το βασικό μου αγώνισμα».

Φραντζεσκάκης: «Μετράει το μετάλλιο»

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης από την άλλη ανέβηκε και αυτός ξανά στο βάθρο σε Ευρωπαϊκό και μετά από το ασημένιο στο Κ-23 ο πρωταθλητής της σφυροβολίας σημείωσε: «Πήρα το μετάλλιο και αυτό είναι κάτι που μετράει. Δεν είμαι, όμως, ευχαριστημένος από την επίδοση που έκανε σήμερα.

Στους τελευταίους αγώνες έχω κολλήσει σε αυτές τις επιδόσεις, αφού δεν καταφέρνω να βγάλω το κάτι παραπάνω, που είμαι σε θέση να πετύχω. Η σεζόν είχε γενικά αρκετές δυσκολίες, κυρίως λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο μου, το οποίο με πόναγε με αποτέλεσμα να χαλάω την τεχνική μου. Ευτυχώς η κατάσταση έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό και σήμερα ήταν μία από τις ημέρες, που αγωνίστηκα χωρίς πόνο.

Έχω μπροστά μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου πιστεύω πως θα καταφέρω να πραγματοποιήσω μια καλή παρουσία, καθώς θα συμμετάσχω χωρίς πίεση. Το τελευταίο διάστημα, στην προσπάθεια να βρεθώ εντός πρόκρισης στο ολυμπιακό ράνκινγκ έκανα αρκετούς αγώνες και αυτό με κούρασε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα