Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Η Στεφανίδη κέρδισε την μάχη του επί κοντώ με 4.75μ.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Η Στεφανίδη κέρδισε την μάχη του επί κοντώ με 4.75μ.

bet365

Σπουδαίος αγώνας στο επί κοντώ στην Πάτρα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα με την Στεφανίδη να περνά τα 4,75μ. και τις Κυριακοπούλου και Πόλακ να κάνουν 4,65μ.

Τον καλύτερο αγώνα επί κοντώ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παρακολουθήσαμε σήμερα στην Πάτρα.

Τα τρία κορίτσια που έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιου, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ, έκαναν μεγάλες «πτήσεις», με την Στεφανίδη να κερδίζει την τριπλή αυτή «μάχη».

Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,75μ. (το ίδιο έκανε νωρίτερα με τα 4,60μ. και τα 4,65μ.) κερδίζοντας τον αγώνα, με την διαφορά όμως ότι μετείχε… εκτός συναγωνισμού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ετσι, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου που πέρασε τα 4,65μ. (με την δεύτερη προσπάθεια), με την Πόλακ να ακολουθεί με άλμα στα 4,60μ. Η Κυριακοπούλου είχε πετυχημένα περάσματα στα 4,55μ. και τα 4,65μ., ενώ δεν τα κατάφερε στα 4,75μ., όπως και η Πόλακ, σε έναν εξαιρετικό αγώνα.

Για την Στεφανίδη, που δοκίμασε και στα 4,85μ. χωρίς επιτυχία, θα είναι έκπληξη… μεγατόνων να μην δούμε στον τελικό στο Τόκιο, ενώ και η Κυριακοπούλου δείχνει πως είναι έτοιμοι να επιστρέψει σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης, όπως και η Πόλακ που είναι σε καλή κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα