Κορακάκη: «Όνειρο για την καριέρα μου το Ευρωπαϊκό, το όνειρό μου» (vid)

Newsroom
Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Κορακάκη πήρε χρυσό και σε Ευρωπαϊκό

bet365

Η Άννα Κορακάκη επιστρέφοντας από το Ταλίν όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανέφερε πως ήταν ένας τίτλος που της έλειπε και ήταν το όνειρό της, ενώ θέλοντας να δείξει πόσο μεγάλος ανταγωνισμός υπάρχει στην σκοποβολή, έκανε σύγκριση με τον Μίλτο Τεντόγλου.

Το triple crown κατάφερε να κάνει η Άννα Κορακάκη, καθώς μετά τα χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πήρε και σε Ευρωπαϊκό και συγκεκριμένα στο Ταλίν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιστρέφοντας στην χώρα μας από την Εσθονία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Ο Κόσμος των Σπορ» και ανέφερε τα εξής:

Για το triple crown που έκανε με το χρυσό στο Ευρωπαϊκό του Ταλίν: «Μόλις μου το είπε ο αδερφός μου στο αεροπλάνο χάρηκα πάρα πολύ. Είμαι πλήρης, πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι ένας τίτλος που έλειπε από την καριέρα μου και τώρα έχει συμπληρωθεί. Ήταν το όνειρό μου όλα αυτά τα χρόνια».

Για το πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεται συνέχεια ψηλά σε μεγάλες διοργανώσεις: «Στη σκοποβολή δεν υπάρχουν φαβορί. Υπάρχουν 15 άτομα στον κόσμο που είμαστε ισάξιες και ισοδύναμες. Παραδείγματος χάρη, τώρα που είναι στα φόρτε του ο Μίλτος ο Τεντόγλου είναι σαν να έχει άλλους 13 με 14 αντιπάλους που κάνουν άλματα σταθερά 8.30 με 8.50. Σίγουρα όταν έχεις μια τέτοια 15άδα δεν μπορείς να προβλέψεις με σιγουριά ούτε καν την 8άδα όχι τα μετάλλια».

Για το αν η επιτυχία της έδωσε λίγη χαρά στους Έλληνες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη: «Καμία τέτοια επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα δεν πρόκειται να τους δώσει καμία χαρά και είναι πολύ φυσιολογικό και θα πρέπει να γίνουν μεγαλύτερα πράγματα για να πάρουν αν όχι ικανοποίηση, τουλάχιστον δικαίωση».

 

Τελευταία Νέα