Εμμανουέλα Κατζουράκη: Μετά τον εφιάλτη στα Τέμπη, σε αγώνες η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Newsroom
 Εμμανουέλα Κατζουράκη: Μετά τον εφιάλτη στα Τέμπη, σε αγώνες η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

bet365

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, που έζησε την τραγωδία στα Τέμπη, θα πάρει μέρος σε αγώνες στην Ντόχα.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη έζησε την τραγωδία των Τεμπών, με την 23χρονη πρωταθλήτρια της σκοποβολής να είναι ανάμεσα στους δεκάδες τραυματίες μετά τη σύγκρουση των τραίνων.

Η αθλήτρια από τα Χανιά και φοιτήτρια της φαρμακευτικής λίγες ώρες μετά τα όσα βίωσε, με ανάρτησή της στα social media, απηύθηνε έκκληση προς τον κόσμο να δώσει αίμα για τους τραυματίες.

Η Κατζουράκη, με ασημένιο μετάλλιο πέρυσι στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, πριν από δύο μήνες κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής του Ραμπάτ και θέλοντας να αφήσει πίσω της τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, επέλεξε να πάρει μέρος σε αγώνες στην Ντόχα.

Ο Γιώργος Σαλαβαντάκης προπονητής της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή Εμμανουέλας Κατζουράκη, μίλησε στην ΕΡΤ 3 και για τη σοκαριστική εμπειρία της αθλήτριάς του που επέβαινε στο μοιραίο Intercity.

Παρόλο το τραγικό της βίωμα, η 23χρονη επέλεξε να συμμετάσχει σε αγώνες που διεξάγονται στην Ντόχα και ο προπονητής της τονίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η νεαρή πρωταθλήτρια.

«Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Επέλεξε να αγωνιστεί και όχι να καθίσει σπίτι της. Της είπα ότι δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο. Δε μιλάει καθόλου, επέλεξε να μείνει σιωπηλή. Δεν μπορούμε να την πιέσουμε. Είναι αδύνατο να γίνονται σήμερα αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο αθλητισμός πάντα μας βγάζει μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα