Κορακάκη: Επέστρεψε στο αγαπημένο της Κάιρο για το President's Cup

Newsroom
Κορακάκη: Επέστρεψε στο αγαπημένο της Κάιρο για το President's Cup

bet365

Η Άννα Κορακάκη πριν από ενάμιση μήνα στο Κάιρο εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, τώρα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου για το President's Cup.

H Άννα Κορακάκη επιστρέφει στο αγαπημένο της Κάιρο, εκεί όπου στις 15 Οκτωβρίου με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έγινε η πρώτη αθλήτρια από την Ελλάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Αυτή τη φορά η 26χρονη ολυμπιονίκης βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου για να πάρει μέρος στο President's Cup. Πρόκειται για αγώνα που συμμετέχουν οι 12 κορυφαίοι και κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης από κάθε ολυμπιακή κατηγορία. Η Κορακάκη είναι στο Νο.1 στα 25μ. και στο Νο.3 στα 10μ., έτσι έλαβε την πρόσκληση για να πάρει μέρος στον αγώνα.

Η διοργάνωση αρχίζει την Τετάρτη (30/11) μαζί και η προσπάθεια για την Κορακάκη και στις δύο κατηγορίες. Αρχικά θα αγωνιστεί στις 09:00 στον αγώνα πρόκρισης στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. και στις 13:30 στον αντίστοιχο αγώνα στο πιστόλι 25μ.

Την Πέμπτη (1/12) θα γίνει το δεύτερο μέρος του αγώνα στο πιστόλι 25μ., την Παρασκευή (2/12) θα ολοκληρωθεί ο αγώνας στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. και το Σάββατο (3/12) η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει με τον τελικό στο πιστόλι 25μ.

 

Τελευταία Νέα