Kορακάκη: Εκτός τετράδας στο 25άρι πιστόλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Newsroom
Kορακάκη: Εκτός τετράδας στο 25άρι πιστόλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

bet365

Η Άννα Κορακάκη έμεινε εκτός της μάχης μεταλλίων στο 25άρι πιστόλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στο Κάιρο με το ασημένιο μετάλλιο και την ολυμπιακή πρόκριση στο 10άρι αεροβόλο.

Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα στο 25άρι πιστόλι, ολοκληρώνοντας τις ελληνικές παρουσίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής στο Κάιρο.

Η ολυμπιονίκης μετά τις βολές ταχύτητας, που έγιναν νωρίτερα, μπήκε στην τελική οκτάδα, με την 8η επίδοση.

Οι αθλήτριες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με την Κορακάκη να καταλαμβάνει την 4η θέση στο δικό της όμιλο και να μένει εκτός της 4άδας που διεκδίκησε τα μετάλλια και τις θέσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Την παρουσία τους στο «Παρίσι 2024» εξασφάλισαν η Κορεάτισσα, Κιμ (32β.) και η Κινέζ, Τσεν (31β). Η Γερμανίδα Ντορίν Φένεκαμο, που ήδη έχει την πρόκριση από τη νίκη της στο ευρωπαϊκό, πήρε το χάλκινο μετάλλιο και η Βουλγάρα, Κονσταντίνοβα, ήταν στην 4η θέση.


Υπενθυμίζεται πως η Αννα Κορακάκη πριν από λίγες ημέρες με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο 10άρι αεροβόλο, εξασφάλισε και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, την πρώτη για την Ελλάδα.

 

Τελευταία Νέα