Κορακάκη: Τελικός και στα 25μ. πιστόλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Newsroom
Κορακάκη: Τελικός και στα 25μ. πιστόλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

bet365

Η Άννα Κορακάκη μετά την ολυμπιακή πρόκριση στα 10μ. αεροβόλο, έχει την ευκαιρία να... σημαδέψει τον ίδιο στόχο και στον τελικό στα 25μ. πιστόλι στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Κάιρο.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλο, η Άννα Κορακάκη έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμα στα 25μ. πιστόλι σπορ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κάιρου.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό. Στο πρώτο σκέλος του προκριματικού ήταν τρίτη με επίδοση 293.

Στο δεύτερο σκέλος που διεξήχθη το Σάββατο (22/10) σημείωσε 290 στις βολές ταχύτητας και έτσι με 583 στο σύνολο πέρασε ως όγδοη. Ο τελικός θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Στον τελικό οι πρώτες δύο θα πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κάτι που κατάφερε ήδη η Κορακάκη στο 10άρι αεροβόλο πριν από λίγες ημέρες.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα