Κορακάκη: Εκτός βάθρου στα 25μ. πιστολιού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Newsroom
Κορακάκη: Εκτός βάθρου στα 25μ. πιστολιού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

bet365

Ατυχη η Αννα Κορακάκη, έμεινε εκτός βάθρου στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο 25αρι πιστόλι και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω...

Η Αννα Κορακάκη δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του τελικού των 25 μέτρων πιστολιού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής στο Βρότσλαβ.

Παρά τον εξαιρετικό προκριματικό, έμεινε εκτός 4αδας στον αγώνα μεταλλίων κι έτσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από τώρα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, κάτι που βέβαια αναμένεται να κάνει στην πορεία καθώς είναι το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο πρώτο σκέλος του τελικού και τις πρώτες πέντε βολές, από το πρώτο γκρουπ προκρίθηκαν στα ημιτελικά η Γερμανίδα Βένεκαμπ και η Ιταλίδα Βαρίκιο.

Στο δεύτερο γκρουπ αγωνίστηκε η Κορακάκη η οποία στο πρώτο σετ δεν τα πήγε καλά (1/5). Στο δεύτερο βελτιώθηκε (4/5), αλλά παρέμενε για μία βολή εκτός δυάδας. Το ίδιο έγινε στον τρίτο γύρο και στον τελευταίο έπρεπε να ξεπεράσει την Μπρες από την Πολωνία. Η Κορακάκη έφτασε τους 11 πόντους, με την Μπρες στο τελευταίο σετ να διατηρεί την δεύτερη θέση και να αφήνει εκτός ημιτελικού και μεταλλίων την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Στον αγώνα μεταλλίων, η Βένεκαμπ ήταν με διαφορά η καλύτερη και πήρε το χρυσό μετάλλιο και μαζί και το ένα από τα δύο εισιτήρια για το Παρίσι, ενώ το δεύτερο μετάλλιο και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς, πήγε στην Πολωνή Μπρες. Το βάθρο συμπλήρωσε η Ουγγαρέζα Σίκε, που ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Τελευταία Νέα