Κορακάκη: Στον τελικό του 25αριου, έτοιμη να διεκδικήσει το πρώτο εισιτήριο για το Παρίσι

Κώστας Ευθυμιάδης
Κορακάκη: Στον τελικό του 25αριου, έτοιμη να διεκδικήσει το πρώτο εισιτήριο για το Παρίσι

bet365

Η Αννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό στο 25αρι πιστόλι του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει ένα από τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρώτο βήμα έγινε από την Αννα Κορακάκη...

Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής προκρίθηκε εύκολα στον τελικό του 25αριου πιστολιού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στις 12 το μεσημέρι θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μία από τις πρώτες δύο θέσεις, που θα την κάνουν την πρώτη Ελληνίδα που θα εξασφαλίσει εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

Η Κορακάκη μετά το δεύτερο σκέλος του προκριματικού, συγκέντρωσε συνολικά 588 πόντους και προκρίθηκε στον τελικό με την δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω από την Γερμανίδα Ντορίν Βένεκαμπ (592)!

Ετσι, σε λίγη ώρα θα προσπαθήσει να πάρει είτε το χρυσό, είτε το αργυρό μετάλλιο, που δίνουν αυτόματα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στα πρώτα -χρονικά- εισιτήρια για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού που θα γίνει σε δύο χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα