Σκοποβολή: Πρωτιές για Φιλίππου, Χατζηγιάννη στη Κόρινθο

Newsroom
Σκοποβολή: Πρωτιές για Φιλίππου, Χατζηγιάννη στη Κόρινθο

bet365

Το περασμένο τριήμερο διεξήχθη στο σκοπευτήριο της Κορίνθου το τρίτο φετινό Grand Prix της Benelli με πολλές διεθνείς συμμετοχές από Ιταλία, Βουλγαρία, Τσεχία, Βόρεια Ιρλανδία, Γερμανία και πολλών Ελλήνων σκοπευτών.

Η ομάδα της TFC συνέχισε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και μετά τις επιτυχίες της στην Πολωνία και την Ουγγαρία, στην Κόρινθο πέτυχε το απόλυτο.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Modified ο Έλληνας πρωταθλητής Γιώργος Φιλίππου πήρε τη ρεβάνς από τον Ιταλό Ανέλιο Σαμπάτο και κέρδισε το χρυσό με διαφορά 5%, ενώ τη τρίτη θέση κατάκτησε ο Τσέχος Bures.

Στην κατηγορία Open ο Πανελλήνιος πρωταθλητής Μιχάλης Χατζηγιάννης κατάκτησε τη πρώτη θέση και πάλι, για τρίτο συνεχή αγώνα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση φέτος. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο έμπειρος Κρητικός Μανώλης Καραλάκης και τη τρίτη ο νέος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Ηλιάδης.

Στη κατηγορία Standard ο πρωταθλητής Ιωάννης Τοπαλίδης κάνοντας ένα σταθερό αγώνα επικράτησε των εξαίρετων Ιωάννη Κάρμαν και Βαλέριο Μανασέρο που κατέκτησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Τέλος στη Standard Manual η Ιταλική τριάδα δεν είχε πρόβλημα να κατακτήσει και τα τρία μετάλλια με πρώτο τον πρωταθλητή Πατσίνι.

Οι τρεις πρωταθλητές μας Γιώργος Φιλίππου, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ιωάννης Τοπαλίδης έχουν χτίσει μέχρι τώρα ένα σερί μεγάλων εμφανίσεων με συνεχείς επιτυχίες και θέτουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή επίδοση και στο τελευταίο Grand Prix της Benelli που θα γίνει τον Οκτώβριο στη Βερόνα της Ιταλίας.

 

Τελευταία Νέα