Πυγμαχία: "Χάλκινες" Τριφύλλη και Γεωργοπούλου, για τα χρυσά Κάντζαρη και Κούζιλου στο Ευρωπαϊκό νέων

Πηνελόπη Γκιώνη
pygmahia_koritsia

bet365

Συνεχίζονται οι επιτυχίες από τις νεαρές πρωταθλήτριες της πυγμαχίας, αυτή τη φορά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων.

Οι νεαρές Ελληνίδες πυγμάχοι σημειώνουν εξαιρετική πορεία σε μία ακόμη διεθνή διοργάνωση, αυτή τη φορά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών και ανδρών που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Τριφύλλη στην κατηγορία των 48 κιλών και η Μαρία Γεωργοπούλου στην κατηγορία των 50 κιλών ανέβηκαν στο βάθρο και κατέκτησαν και οι δύο από ένα χάλκινο μετάλλιο.

Παράλληλα, η Παναγιώτα Κούζιλου στην κατηγορία των 57 κιλών και η Ουρανία Κάντζαρη στην κατηγορία των 54 κιλών βρίσκονται στον τελικό και θα διεκδικήσουν και οι δύο τα χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους.

Η Αναστασία Ζαρκάλη (66κ) έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα μετάλλιο για τα «γαλανόλευκα γάντια» όμως με την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα αποκτά σπουδαίες εμπειρίες που πολύ σύντομα θα αναδείξουν το αγωνιστικό ανάστημά της.

Στους νέους άνδρες, οι Εμμανουήλ Φωτιάδης (63.5), Νίκος Καλυβάκης (60κ) και Γιώργος Πλέας (57κ) έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις μέσα στο ρινγκ, έπαιξαν με δυναμισμό και τεχνική, διεκδίκησαν επάξια τα μετάλλια με δυνατούς αντιπάλους όμως έχασαν αυτήν την ευκαιρία στις λεπτομέρειες, με αποτελέσματα που κρίθηκαν οριακά από τους κριτές του πρωταθλήματος. Ο Δαβίδ Παυλίδης (57κ) έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία όμως δεν έφτασαν για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Τελευταία Νέα