Μεϊγουέδερ: Έξι ώρες μετά την ανακοίνωση του αγώνα του στο Λονδίνο, ο αντίπαλός του δήλωσε ότι δεν θα παίξει

Μεϊγουέδερ: Έξι ώρες μετά την ανακοίνωση του αγώνα του στο Λονδίνο, ο αντίπαλός του δήλωσε ότι δεν θα παίξει

bet365

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ανακοίνωσε ότι θα παίξει για πρώτη φορά στο Λονδίνο στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά ο αντίπαλός του, Λίαμ Χάρισον, ανακοίνωσε έξι ώρες μετά ότι δεν είναι δυνατόν να αγωνιστεί λόγω προβλήματος στο γόνατό του.

Η πιο γρήγορη απόσυρση στην πυγμαχία - έστω κι αν πρόκειται για αγώνα επίδειξης - είναι γεγονός, σύμφωνα με την Dailymail,.

Ο θρύλος του μποξ, Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ανακοίνωσε ότι στις 25 Φεβρουαρίου θα παίξει στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην O2 Arena και πως τα εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα θα είναι προς διάθεση από την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον «ξενοδόχο». Δηλαδή τον αντίπαλό του, Λίαμ Χάρισον, ο οποίος έξι ώρες μετά την ανακοίνωση του αγώνα, δήλωσε ότι δεν θα μπορεί να αγωνιστεί λόγω προβλήματος στο γόνατο.

«Καταστροφικά νέα, το γόνατό μου δεν επιτρέπει να αγωνιστώ. Οι συζητήσεις για τον αγώνα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες με την ομάδα του Μεϊγουέδερ και ειλικρινά σκέφτηκα ότι θα ήμουν εντάξει σε έναν αγώνα πυγμαχίας, ακόμη και αν χρειαζόμουν χειρουργική επέμβαση στο γόνατό μου.

Αύξησα την προπόνησή μου μόλις άρχισαν οι συζητήσεις και έκανα μερικά σκληρά sparring, αλλά σχεδόν αμέσως το γόνατό μου πρήστηκε και δεν μπορώ να περπατήσω. Ο χειρουργός μου συμφωνεί ότι δεν θα είναι δυνατό να αγωνιστώ και είμαι απολύτως συντεριμένος. Αυτός ο αγώνας θα άλλαζε τη ζωή μου»,ενώ πρόσθεσε:

«Επιπλέον, καμία σύμβαση δεν είχε παραληφθεί ή υπογραφεί. Ο Φλόιντ είναι ο καλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών. Είμαι πολύ κολακευμένος που με προσέγγισαν για αυτόν τον αγώνα και πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω καλά. Αλλά, όπως έχουν τα πράγματα, θα πρέπει να μπω στο χειρουργείο μου την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζω πραγματικά όταν αναρρώσω να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον αγώνα».

Ο τελευταίος του αγώνας στην επίσημη καριέρα του στην πυγμαχία ήταν το 2017, όταν νίκησε τον σταρ του ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, για να επεκτείνει το αήττητο ρεκόρ του σε 50-0, με 27 KO (νοκ άουτ).

Πάντως, μετά την απόσυρση του του Χάρισον, ο Μέιγουεδερ θα ελπίζει να βρει έναν αντικαταστάτη για τον προγραμματισμένο αγώνα του στο O2 τον επόμενο μήνα.

a

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα