Πυγμαχία: Τέσσερις Έλληνες στην πεντάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων-νεανίδων

Newsroom
Πυγμαχία: Τέσσερις Έλληνες στην πεντάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων-νεανίδων

bet365

Οι Καραΐτης, Ρούλλιας, Τσαμαλίδης και Χολίδη εξασφάλισαν ήδη την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων - νεανίδων στην Ισπανία

Σημαντικές επιτυχίες για την ελληνική πυγμαχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων – νεανίδων στη Λα Νούτσια της Ισπανίας, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος τέσσερις αθλητές έχουν ήδη εξασφαλίσει την 5η θέση στη διοργάνωση.

Οι Χρήστος Καραΐτης, Μιχάλης Τσαμαλίδης, Στέλιος Ρούλιας και η Ελένη Χολίδη είναι πανέτοιμοι να γράψουν ιστορία φορώντας τα «γαλανόλευκα» γάντια.

Όλοι οι αθλητές στους μέχρι τώρα αγώνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις πάντα σε άψογη συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς προπονητικό Αρτούρ Μικαελιάν και Βασίλη Κοκόλη,

Αναλυτικά την Κυριακή (20/11) την ααυλαία άνοιξε νικηφόρα ο Μιχάλης Τσαμαλίδης μετά από σπουδαία νίκη με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο με αντίπαλο τον Αντριάν Νικολάεφ.

Ακολούθησε η Ελένη Χολίδη, η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αφού επικράτησε σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με σκορ 4-1 επί της Πολωνής αντιπάλου της Παβλίνα Φορμέλα.

Ο Χρήστος Καραΐτης πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση, κατατρόπωσε τον Ισπανό αντίπαλο του, Εντενέλ Νταβίντ Πριέτο Ροζαλέν με σκορ 5-0.

Τέλος ο Κεφαλληνός Ισίδωρος αγωνίστηκε σκληρά αλλά έχασε στο δεύτερο γύρο μετά από εντολή του γιατρού, λόγω τραυματισμού.

Να σημειώσουμε ότι με τη νίκη του ο Στέλιος Ρούλλιας συμπλήρωσε την 4άδα των αθλητών μας που εξασφάλισαν την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα